Vier de start van het nieuwe schooljaar met Student Welcome Brugge

Karen Luiken-16 september 2022 om 07:01

Er is altijd reden voor een feestje. Ook als het nieuwe schooljaar van start is gegaan. En dat is dan ook precies waarom TAGMAG de handen ineen heeft geslagen met Student Welcome Brugge, een evenement dat op 29 september plaatsvindt en waar jij als student absoluut bij moet zijn.

Student Welcome vindt plaats bij de Balkonrotonde in Brugge. Daar verzamelen over een kleine twee weken verschillende dj’s en artiesten zich voor het verzorgen van fijne muziek. Jamie-Lee Six & Louis XIV komen langs, net als Jebroer, Afro Bros, De Bromeo’s, Tola OG, DJ Pauwie, Casablanca DJ’s en Ad Omnes.

Het evenement barst om 17.00 uur los en is gratis voor hogeschoolstudenten. Aan lege magen wordt gedacht: er zullen verschillende foodstands aanwezig zijn.

Voor meer informatie klik hier of hier.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer