Vier de start van het nieuwe schooljaar met Student Welcome Brugge

Karen Luiken-16 september 2022 om 07:01

Er is altijd reden voor een feestje. Ook als het nieuwe schooljaar van start is gegaan. En dat is dan ook precies waarom TAGMAG de handen ineen heeft geslagen met Student Welcome Brugge, een evenement dat op 29 september plaatsvindt en waar jij als student absoluut bij moet zijn.

Student Welcome vindt plaats bij de Balkonrotonde in Brugge. Daar verzamelen over een kleine twee weken verschillende dj’s en artiesten zich voor het verzorgen van fijne muziek. Jamie-Lee Six & Louis XIV komen langs, net als Jebroer, Afro Bros, De Bromeo’s, Tola OG, DJ Pauwie, Casablanca DJ’s en Ad Omnes.

Het evenement barst om 17.00 uur los en is gratis voor hogeschoolstudenten. Aan lege magen wordt gedacht: er zullen verschillende foodstands aanwezig zijn.

Voor meer informatie klik hier of hier.

Hoe ver zou je gaan voor extra punten?

Simon Smetryns-02 oktober 2022 om 16:04

Heb je al eens een crush gehad op een prof of docent? En hoe ver zou je gaan voor extra punten?

We trokken met Clementine Caron naar de Student Welcome in Brugge.

Horrorfestival met Halloween-thema komt naar Antwerpen

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Antwerpen krijgt er deze maand een nieuw, griezelig evenement bij. In Spoor Oost wordt eind oktober de allereerste editie van Fear Festival georganiseerd, een feest dat in het teken staat van Halloween.

Terwijl dj’s allerlei verschillende soorten muziek draaien, kan de bezoeker genieten van alles wat Fear Festival te bieden heeft. De organisatie spreekt zelf van een ‘horrorfestival waar het volledig om jou en jouw angsten gaat’.

Het evenement is voorzien van een speciale scare zone, die ‘absoluut niet voor watjes is’. Bezoekers worden uitgedaagd om het er zo lang mogelijk vol te houden. Klaar voor een extra thrill? Dan kun je ook nog een flinke sprong in het diepe maken met een bungee jump vanaf 60 meter hoogte.

De beats worden verzorgd door dj’s als Yves Deruyter, DJ Licious, Jason Robert & Nikos D, Bassart & Kestified en Manuals.

Het festival vindt op zaterdag 29 oktober plaats van 15.00 tot 23.00 uur in Park Spoor Oost in Antwerpen. Hoewel het thema om Halloween draait, is het geen verkleedfeest. Kaartjes kun je kopen via deze site.

Ontdek meer