'Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid aan het daten'

Karen Luiken-16 september 2022 om 06:34

Leonardo DiCaprio heeft niet lang hoeven treuren om zijn breuk met Camila Morrone. Slechts een paar weken nadat bekend werd dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet, blijkt de ‘Titanic’-ster alweer met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende. De dame in kwestie is Gigi Hadid!

Verschillende media, waaronder Page Six, melden dat Leonardo en Gigi aan het daten zijn. Ze zijn al meerdere keren samen gespot, waaronder afgelopen zaterdag op een exclusief feestje. “Leo was met zijn mannelijke vrienden en Gigi met haar modelvrienden. Ze zaten allemaal aan een tafel”, zegt een bron.

Maar het bezoekje aan het feest was naar verluidt niet de eerste keer dat Leonardo en Gigi samen tijd doorbrachten. Ze zouden al maanden aan het daten zijn. In juli waren ze samen bij de opening van een nieuwe club en in augustus hingen ze rond op een chique privéplek.

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer