'Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid aan het daten'

Karen Luiken-16 september 2022 om 06:34

Leonardo DiCaprio heeft niet lang hoeven treuren om zijn breuk met Camila Morrone. Slechts een paar weken nadat bekend werd dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet, blijkt de ‘Titanic’-ster alweer met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende. De dame in kwestie is Gigi Hadid!

Verschillende media, waaronder Page Six, melden dat Leonardo en Gigi aan het daten zijn. Ze zijn al meerdere keren samen gespot, waaronder afgelopen zaterdag op een exclusief feestje. “Leo was met zijn mannelijke vrienden en Gigi met haar modelvrienden. Ze zaten allemaal aan een tafel”, zegt een bron.

Maar het bezoekje aan het feest was naar verluidt niet de eerste keer dat Leonardo en Gigi samen tijd doorbrachten. Ze zouden al maanden aan het daten zijn. In juli waren ze samen bij de opening van een nieuwe club en in augustus hingen ze rond op een chique privéplek.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer