'Stranger Things'-ster hoopt dat haar personage sterft

Karen Luiken-15 september 2022 om 15:19

Het is nooit leuk als een geliefd personage doodgaat in een serie als ‘Stranger Things’. Het gebeurde met Eddie the freak en het gaat mogelijk ook gebeuren met Robin. Althans, wel als het aan Maya Hawke ligt, de actrice die haar speelt.

Maya hoopt dat haar personage zal sterven in het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’. “Het is het laatste seizoen, dus waarschijnlijk gaan er mensen dood”, zegt de actrice in een gesprek met Rollingstone. “Ik zou heel graag willen sterven om zo mijn heldenmomentje te kunnen krijgen. Ik wil eervol doodgaan, net zoals iedere acteur dat wil.”

Later in het gesprek richt Maya zich tot de Duffer-broers, de makers van ‘Stranger Things’. “Ik vind het geweldig hoe de Duffer-broers van hun acteurs houden. De reden waarom ze zo mooi schrijven over mij en de andere acteurs en hun personages, is omdat ze verliefd worden op hun acteurs. Ze willen hun personages niet doden. Ik vind dat een geweldige kwaliteit.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer