'Stranger Things'-ster hoopt dat haar personage sterft

Karen Luiken-15 september 2022 om 15:19

Het is nooit leuk als een geliefd personage doodgaat in een serie als ‘Stranger Things’. Het gebeurde met Eddie the freak en het gaat mogelijk ook gebeuren met Robin. Althans, wel als het aan Maya Hawke ligt, de actrice die haar speelt.

Maya hoopt dat haar personage zal sterven in het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’. “Het is het laatste seizoen, dus waarschijnlijk gaan er mensen dood”, zegt de actrice in een gesprek met Rollingstone. “Ik zou heel graag willen sterven om zo mijn heldenmomentje te kunnen krijgen. Ik wil eervol doodgaan, net zoals iedere acteur dat wil.”

Later in het gesprek richt Maya zich tot de Duffer-broers, de makers van ‘Stranger Things’. “Ik vind het geweldig hoe de Duffer-broers van hun acteurs houden. De reden waarom ze zo mooi schrijven over mij en de andere acteurs en hun personages, is omdat ze verliefd worden op hun acteurs. Ze willen hun personages niet doden. Ik vind dat een geweldige kwaliteit.”

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Ontdek meer