David Harbour uit 'Stranger Things' pakt rol in nieuwe film

Karen Luiken-15 september 2022 om 15:12

David Harbour staat voornamelijk bekend door zijn rol als Jim Hopper in ‘Stranger Things’, maar de acteur speelt ook in heel veel andere titels. ‘Black Widow’ bijvoorbeeld, of ‘Suicide Squid’. Binnenkort mag hij er nog eentje aan zijn cv toevoegen. Hij gaat de hoofdrol spelen in ‘Gran Turismo’.

De film is een bewerking van de populaire racevideogame ‘Gran Turismo’. Het verhaal gaat over een tiener die veel racegames speelt. Hij is daar zo getalenteerd in, dat hij zijn skills ook in real life mag laten zien. Hij gaat competities spelen en wordt al snel een professionele autocoureur.

David Harbour kruipt in de rol van een gepensioneerde chauffeur die de tiener leert rijden. De film moet volgend jaar in augustus verschijnen.

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer