Maak kans op een duoticket voor fantasyfilm 'Freaks Out'!

Lola Obasuyi Van Acker-16 september 2022 om 09:30

'Freaks Out' is een verfrissende superheldenfilm waarbij de Italiaanse “X-Men” ten strijde gaat tegen de nazi’s. Betoverd kijkt het publiek hoe de jonge Matilda met haar lichaam een gloeilamp kan laten branden. In de circustent voltrekt zich het ene wonder na het andere. Totdat de juichende toeschouwers plotseling worden weggeblazen door een inslaande bom.

In het nazistische Rome van 1943 zijn de artiesten hun leven niet meer zeker. Matilda besluit om Italië te ontvluchten met haar bovennatuurlijke vriendengroep: een oersterke wolfman, een insectenfluisteraar, een menselijke magneet en de lieve directeur. Makkelijk is hun reis niet. De Duitse nazi Franz, een twaalfvingerige pianist die in de toekomst kan kijken, maakt namelijk jacht op circusfreaks om het Derde Rijk aan te sterken.

Bruut geweld wordt daarbij niet geschuwd, in deze avontuurlijke mix van fantasy en oorlog.

Is deze Italiaanse fantasyfilm op jouw lijf geschreven? Doe dan mee aan de onderstaande give-away en maak kans op een duoticket. Succes!

Het duoticket blijft geldig zolang de film in de cinemazalen speelt.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Nieuwe film 'IF' met Ryan Reynolds heeft trailer

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:02

Ryan Reynolds is binnenkort weer te zien op het witte doek. De acteur speelt de hoofdrol in ‘IF’, een film waarvan nu een gloednieuwe trailer is verschenen.

‘IF’ gaat over een meisje dat ontdekt dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Maar wat moet ze met die superkracht? Ze gaat op een magisch avontuur om alle vergeten Imaginary Friends (IF’s) weer samen te brengen met hun kinderen.

Naast Ryan Reynolds hebben ook John Krasinki, Cailey Fleming en Fiona Shaw een rol in de film. ‘IF’ verschijnt half mei in de Belgische zalen.

Ontdek meer