Derde seizoen 'Love is Blind' in oktober te zien

Karen Luiken-15 september 2022 om 06:22

Het wachten op het derde seizoen van ‘Love is Blind’ gaat niet lang meer duren. Netflix heeft bekendgemaakt dat de eerste nieuwe afleveringen op 19 oktober online verschijnen.

‘Love is Blind’ is al sinds de start van het eerste seizoen een grote hit. Er staan nu twee seizoenen op Netflix en het derde is op komst. Het vierde en vijfde seizoen zijn ook al aangekondigd. Ook komt er een vervolg op het tweede seizoen, omdat er na de opnames nog veel drama heeft plaatsgevonden tussen de deelnemende koppels. De afleveringen daarvan verschijnen vanaf 16 september (morgen dus).

Het derde seizoen wordt opgedeeld in delen. De eerste vier afleveringen zijn vanaf 19 oktober te zien, daarna volgt er iedere week een nieuwe episode.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer