'Pitch Perfect'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-15 september 2022 om 06:18

Ze hebben het geprobeerd, maar het blijkt helaas toch niet te werken tussen Brittany Snow en Tyler Stanaland. De ‘Pitch Perfect’-actrice en haar man gaan na een huwelijk van ruim twee jaar uit elkaar.

Het koppel deelt het nieuws via Instagram. “Na veel tijd en overleg hebben Tyler en ik de moeilijke beslissing genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Brittany. “Deze beslissing is genomen met liefde en wederzijds respect voor elkaar. We hebben ons gerealiseerd dat we tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat we allemaal ons meest bevredigende en authentieke leven leiden.”

De actrice maakt duidelijk dat de twee uit elkaar gaan op een manier waarop ze hun relatie ook begonnen: als vrienden. “We zijn deze reis begonnen als beste vrienden en onze relatie zal een prioriteit blijven, niet alleen voor ons, maar ook voor onze hond Charlie.”

Je herkent Kit Connor niet meer terug na 'Heartstopper'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:56

Kit Connor is na zijn rol in ‘Heartstopper’ een grote transformatie ondergaan. Na flink wat uurtjes in de sportschool te hebben doorgebracht, is hij nu onherkenbaar. Dat blijkt uit foto's die het internet over vliegen.

De roddel gaat dat Kit, die vooral bekend staat om zijn rol als Nick Nelson in ‘Heartstopper’, een rol speelt in een mogelijke nieuwe Marvel-film. Na het verschijnen van onderstaande beelden wordt zijn naam keer op keer in één adem genoemd met Hulkling, een van de meest prominente leden van het beroemde stripboek ‘Young Avengers’. Hoewel een verfilming van die titel nog niet officieel is aangekondigd, wordt er wel flink over gepraat.

'K2 zoekt K3'-finaliste zet punt achter verloving

Karen Luiken-29 maart 2023 om 05:38

Amy Courtens, finalist van het programma ‘K2 zoekt K3’, gaat vanaf nu als vrijgezel door het leven. De zangeres laat weten dat zij en haar vriend Aaron een punt achter hun verloving hebben gezet.

“Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan”, aldus Amy op Instagram. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden.”

Amy en Aaron hadden een tijdje geleden nog wilde plannen samen. Ze wilden elkaar het jawoord geven en waren zelfs al een eigen huis aan het bouwen in Wolfsdonk. Wat daar nu mee gebeurt, is niet bekend.

Ontdek meer