Netflix-evenement Tudum keert deze maand terug

Karen Luiken-15 september 2022 om 06:00

Tudum, hét online fanevenement van Netflix, keert deze maand terug. De streamingsdienst laat op 24 september allerlei nieuws over films en series voorbij komen. Allerlei bekende sterren komen langs.

Van trailers tot releasedatums en van bloopers tot interviews. Het passeert tijdens Tudum allemaal de revue. Met sterren van onder meer ‘Bridgerton’, ‘Emily in Paris’, ‘Elite’, ‘Never Have I Haver’, ‘Dead to Me’, ‘Squid Game’, ‘Stranger Things’,’Vikings: Walhalla’ en ‘The Witcher’ belooft het een leuk feestje te worden. Ook belooft Netflix nieuwtjes te brengen van films als ‘20th Century Girl’, ‘Chor Nikal Ke Bhaga’, ‘Enola Holmes 2’, ‘Guillermo De Toro’s Pinocchio’ en ‘Your Place Or Mine’.

Kortom: diehard serie- en filmliefhebbers mogen dit niet missen. Tudum start op 24 september onze tijd om 4 uur ‘s nachts met het Koreaanse deel van Netflix en gaat vervolgens via India en Amerika door naar Europa.

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer