De Sims 4 gaat free-to-play

Nico De Greef-14 september 2022 om 21:27

De Sims 4 is vanaf 18 oktober gratis beschikbaar op consoles en PC.

Electronic Arts heeft aangekondigd dat het populaire levenssimulatiespel De Sims 4 vanaf 18 oktober permanent gratis beschikbaar wordt gemaakt. Echter gaat het enkel om het basisspel, voor eerder verschenen uitbreidingen zullen spelers wel nog steeds moeten betalen.

De Sims 4 bestaat ruim acht jaar, waardoor velen het basisspel waarschijnlijk al wel in hun bezit hebben. Om bestaande spelers dan ook te bedanken, wordt er tussen 14 september t/m 17 oktober een cadeau-kit gratis ter beschikking gesteld. "Om onze trouwe Simmers te bedanken, geven we alle spelers die De Sims 4 reeds hebben gekocht het Woestijn Luxe Kit cadeau. We zouden hier niet zijn zonder jullie liefde en steun die De Sims-community gemaakt heeft tot wat het is", klinkt het in een boodschap.

De Woestijn Luxe Kit bevat verschillende luxe meubels gemaakt uit steen en hout voor binnen en buiten.

De uitgever geeft daarnaast nog aan dat het toegewijd blijft aan het ontwikkelen van nieuwe en waardevolle De Sims 4-ervaringen. Zo zullen er in de nabije toekomst nog steeds nieuwe uitbreidingspakketten en kits worden uitgebracht. De kaars van De Sims 4 is dus nog lang niet uitgeblazen!

Tweede 'God of War' is snelst verkopende PlayStation-game ooit

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:08

Leuk nieuws voor de gamers - en dan vooral voor de fans van de ‘God Of War’-games - onder jullie, want PlayStation heeft bekendgemaakt dat de tweede game in de serie nu ook officieel de snelst verkopende PlayStation-game ooit is.

In de eerste week van de release van ‘God of War: Ragnarök’, ging de langverwachte game zo’n 5,1 miljoen keer over de toonbank én gedownload online via de PlayStation store. Dat is een zot record, niet alleen voor de 'God of War'-franchise, maar ook voor PlayStation zelf.

Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen er namelijk ook voor dat Ragnarök de snelst verkopende game is voor PlayStation aller tijden. En daar zijn ze bij PlayStation natuurlijk héél blij mee!

Heb jij 'm al zitten spelen?

Vibe: 'Hogwarts Legacy' dropt sfeervideo op YouTube

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:21

Veel gamers en Potterheads kijken enorm uit naar februari 2023 want dan dropt eindelijk de langverwachte 'Harry Potter'-game, 'Hogwarts Legacy'. En om fans al wat in de juiste vibe te brengen, werd er een leuke sfeervideo gepost op YouTube.

De 20-minuten-durende video neemt je mee naar een herfstachtige setting in de felbesproken en langverwachte game. Waan je in de Wizarding World van J.K. Rowling met deze prachtige herfstbeelden van 'Hogwarts Legacy'.

"Geniet van de frisse herfstlucht tijdens een rustige ochtend rond de naburige heuvels achter Hogwarts", klinkt het in de caption van de video.

Check de video hieronder en speel 'Hogwarts Legacy' zelf vanaf februari 2023.

Ontdek meer