Dit zijn de gratis games van september

Nico De Greef-01 september 2021 om 16:57

Sony en Microsoft hebben aangekondigd welke games abonnees gratis kunnen spelen in de maand september.

PlayStation Plus-leden kunnen vanaf 7 september t.e.m. 4 oktober aan de slag met de strategy game Overcooked: All You Can Eat! (enkel op PS5), de spionage thriller Hitman 2 (PS4) en de multiplayer shooter Predator: Hunting Grounds (PS4).

Xbox-fans krijgen er eentje meer en kunnen doorheen de maand de volgende games downloaden en tevens ook spelen via Xbox Game Pass:

  • Warhammer: Chaosbane (van 1-30 sept)
  • Mulaka (van 16 sept tot 15 okt)
  • Zone of the Enders HD Collection (van 1-15 sept)
  • Samurai Shodown II (van 16-30 sept)

Ben jij blij met de gratis games voor september? Zo ja, vertel ons in de comments welke jij als eerste gaat spelen!

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer