Cast 'Geordie Shore' maakt comeback in reünie

Karen Luiken-14 september 2022 om 15:28

Het is alweer dik elf jaar geleden dat de eerste aflevering van ‘Geordie Shore’ werd uitgezonden. De originele castleden zijn inmiddels volwassen, hebben relaties en zijn in sommige gevallen zelfs al vader of moeder. In ‘Geordie Shore: The Reunion Series’ vertellen ze hoe het met hen gaat. En het goede nieuws: de show gaat volgende week al van start!

De reünie bestaat uit meerdere afleveringen en laat verschillende originele castleden terugkeren. Charlotte Crosby maakt haar opwachting, net als Sophie Kasaei, Marnie Simpson, Holly Hagan, Chloe Ferry, Scott Timlin, Nathan Henry, Abbie Holborn, Martin McKenna en Jay Gardner. Ze gaan samen op vakantie, wonen een bruiloft bij en vieren feest in het originele ‘Geordie Shore’-huis.

‘Geordie Shore: The Reunion Series’ is vanaf 20 september te zien bij MTV.

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer