Zien: dit is de trailer van ‘REWIND’

Dieter Blarinckx-14 september 2022 om 11:56

Enkele maanden geleden maakten Céline Dept en Michiel Callebaut (aka CEMI) bekend dat ze een eigen film kregen. En nu is de eerste trailer van ‘REWIND’ er eindelijk!

Het bekende en veelbesproken YouTube-koppel lanceert op 26 oktober hun eerste bioscoopfilm: ‘REWIND’. In deze knotsgekke film wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90 terwijl Michiel in 2022 er alles aan moet doen om haar snel terug te brengen naar onze tijd want er zijn kapers op de kust! Zal het hen lukken om deze challenge te volbrengen?

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean-Romy Manzila, Anaïs Jansen, Ruben Degroote, Ayco Weets, Imea Denooze, Louis Thyssen, Peter Thyssen, Kyoko Scholiers en Pat Krimson & Loredana De Amicis te zien zijn in de film.

Check de trailer hieronder en ga ‘m vanaf 26 oktober zien in de Vlaamse bioscopen!

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer