Zien: dit is de trailer van ‘REWIND’

Dieter Blarinckx-14 september 2022 om 11:56

Enkele maanden geleden maakten Céline Dept en Michiel Callebaut (aka CEMI) bekend dat ze een eigen film kregen. En nu is de eerste trailer van ‘REWIND’ er eindelijk!

Het bekende en veelbesproken YouTube-koppel lanceert op 26 oktober hun eerste bioscoopfilm: ‘REWIND’. In deze knotsgekke film wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90 terwijl Michiel in 2022 er alles aan moet doen om haar snel terug te brengen naar onze tijd want er zijn kapers op de kust! Zal het hen lukken om deze challenge te volbrengen?

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean-Romy Manzila, Anaïs Jansen, Ruben Degroote, Ayco Weets, Imea Denooze, Louis Thyssen, Peter Thyssen, Kyoko Scholiers en Pat Krimson & Loredana De Amicis te zien zijn in de film.

Check de trailer hieronder en ga ‘m vanaf 26 oktober zien in de Vlaamse bioscopen!

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer