Zien: dit is de trailer van ‘REWIND’

Dieter Blarinckx-14 september 2022 om 11:56

Enkele maanden geleden maakten Céline Dept en Michiel Callebaut (aka CEMI) bekend dat ze een eigen film kregen. En nu is de eerste trailer van ‘REWIND’ er eindelijk!

Het bekende en veelbesproken YouTube-koppel lanceert op 26 oktober hun eerste bioscoopfilm: ‘REWIND’. In deze knotsgekke film wordt Céline per ongeluk teruggeflitst naar de jaren '90 terwijl Michiel in 2022 er alles aan moet doen om haar snel terug te brengen naar onze tijd want er zijn kapers op de kust! Zal het hen lukken om deze challenge te volbrengen?

Naast Céline en Michiel, zullen ook Jean-Romy Manzila, Anaïs Jansen, Ruben Degroote, Ayco Weets, Imea Denooze, Louis Thyssen, Peter Thyssen, Kyoko Scholiers en Pat Krimson & Loredana De Amicis te zien zijn in de film.

Check de trailer hieronder en ga ‘m vanaf 26 oktober zien in de Vlaamse bioscopen!

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer