Justin en Hailey Bieber vieren bijzonder jubileum

Karen Luiken-14 september 2022 om 09:55

Het is een belangrijke dag voor Justin en Hailey Bieber. Vandaag is het precies vier jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Justin heeft via social media een ode gebracht aan zijn vrouw, die al vier jaar lang zijn steun en toeverlaat is. “Een fijn jubileum gewenst voor mijn beste vriendin en vrouw Hailey. Bedankt dat je me beter maakt op elk front”, schrijft de zanger bij een schattige foto van zichzelf, Hailey en hun hond.

Hailey deelt een reeks andere foto’s en schrijft: “Vier jaar met jou getrouwd. Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb gekend. De liefde van mijn leven. Ik bedank God voor jou.”

Het koppel trouwde in september 2018 voor het eerst. Dat deden ze in het diepste geheim in een rechtbank in New York. Een jaar later beloofden ze elkaar opnieuw eeuwige trouw; dit keer tijdens een intieme ceremonie in South Carolina.

Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer