EOTB-ster Sharon deelt details over zwangerschap

Karen Luiken-13 juli 2021 om 04:55

Het is al even bekend, maar er is een ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-baby op komst. Sharon Ipema is in verwachting van haar eerste kindje. Via Instagram laat ze weten hoe het met haar gaat én maakt ze een aantal details over haar zwangerschap bekend.

Een tijdje geleden deelde Sharon al het nieuws dat ze een dochtertje krijgt. Nu laat ze weten dat ze inmiddels 26 weken zwanger is en dat de kleine op 14 oktober wordt verwacht. Een naam heeft ze al, maar, zo zegt Sharon: “Die houd ik nog even voor mezelf.”

De zwangerschap verloopt volgens de ‘terrortwin’ zonder al te veel problemen of zwangerschapskwaaltjes. Alleen slapen is volgens haar geen pretje. En het uitkijken naar de bevalling ook niet. Sharon: “Ik ben er heel bang voor, maar met mijn lieve moedertje aan mijn zijde kan ik alles aan.”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer