Maxime Meiland over keerzijde van faam

Karen Luiken-14 september 2022 om 06:35

Bekend zijn is lang niet altijd even leuk. Maxime Meiland, die jaren geleden zowel in Nederland als Vlaanderen beroemd werd door het programma ‘Chateau Meiland’, weet dat als geen ander. Zij praat in een gesprek met Televizier over de nadelen van de faam.

Als Maxime alles terug zou kunnen draaien en nooit bekend zou zijn geworden, zou ze dat doen. “Mensen realiseren zich niet dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er niet bij”, zegt ze. “Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven.”

Hoewel ze ver is gekomen dankzij ‘Chateau Meiland’ en ze er zelfs haar kersverse man Leroy door leerde kennen, zou ze het niet erg vinden als het programma nooit bestaan had. “Ik vraag me weleens af, zou ik ‘Chateau Meiland’ gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer