Maxime Meiland over keerzijde van faam

Karen Luiken-14 september 2022 om 06:35

Bekend zijn is lang niet altijd even leuk. Maxime Meiland, die jaren geleden zowel in Nederland als Vlaanderen beroemd werd door het programma ‘Chateau Meiland’, weet dat als geen ander. Zij praat in een gesprek met Televizier over de nadelen van de faam.

Als Maxime alles terug zou kunnen draaien en nooit bekend zou zijn geworden, zou ze dat doen. “Mensen realiseren zich niet dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er niet bij”, zegt ze. “Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven.”

Hoewel ze ver is gekomen dankzij ‘Chateau Meiland’ en ze er zelfs haar kersverse man Leroy door leerde kennen, zou ze het niet erg vinden als het programma nooit bestaan had. “Ik vraag me weleens af, zou ik ‘Chateau Meiland’ gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer