'Euphoria'-ster gaat Elvis spelen in nieuwe film

Karen Luiken-14 september 2022 om 06:16

Er is een nieuwe film over Elvis en zijn vrouw Priscilla in de maak. De hoofdrollen worden gespeeld door Jacob Elordi en Cailee Spaeny. Dat meldt Deadline.

De film is gebaseerd op ‘Elvis and Me’ van Priscilla Presley. In het boek staat een verslag omschreven van Priscilla’s leven met Elvis. Het werd gepubliceerd in 1985 en werd een internationale bestseller.

Voor de film is het script enigszins aangepast door Sofia Coppola; zij gaat de film regisseren. Cailee Spaeny had ze al meteen in haar hoofd voor de rol van Priscilla. Jacob Elordi, die je kunt kennen van ‘Euphoria’ en ‘The Kissing Booth’, werd gekozen voor het vertolken van Elvis na het ontmoeten van meerdere acteurs.

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Zien: incident na screening ‘Evil Dead Rise’ gaat viraal

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:40

Eén van de meest langverwachte en huiveringwekkende horrorfilms komt bijna uit. ‘Evil Dead Rise’ speelt vanaf 19 april in de bioscoop, maar nu gaat er een incident viraal van tijdens de wereldpremière van de film.

‘Evil Dead Rise’ draait om een jonge vrouw genaamd Beth, die haar alleenstaande moeder, zus Ellie en haar familie bezoekt in een krap appartement in Los Angeles. Wanneer iemand het angstaanjagende Necronomicon Ex-Mortis ontdekt ergens verborgen diep in het gebouw en een demonische entiteit laat ontsnappen, moeten ze samen vechten om hun familie te beschermen tegen de ondode Deadites.

De film ging onlangs in wereldpremière en achteraf werd er een leuke Q&A met cast & crew georganiseerd. Tijdens het event riep een bezoeker luidkeels “THIS MOVIE SUCKS!”, waarna de regisseur hem een woordje terug gaf. En dat werd natuurlijk gefilmd én gedeeld.

Check de beelden hieronder, alsook de angstaanjagende trailer van ‘Evil Dead Rise’!

Ontdek meer