'Avatar' vanaf 21 september terug in de bioscoop

Dieter Blarinckx-13 september 2022 om 19:26

Hoewel het nog even wachten is op de langverwachte tweede 'Avatar'-film, wil dat niet zeggen dat we lang moeten wachten om terug te keren naar Pandora. Vanaf volgende week brengt Disney de eerste film namelijk even terug op het grote bioscoopscherm.

Om mensen al warm te maken voor 'Avatar: The Way of Water', herlanceert Disney de eerste, supersuccesvolle 'Avatar' even terug in de bioscoop. Niet in de gewone versie, maar in een volledig gerestaureerde versie in schitterende 4K-kwaliteit.

De film zal vanaf 21 september te herbeleven zijn in de Belgische bioscopen. Bij bioscoopgigant Kinepolis kan je 'm zelfs herontdekken in IMAX én/of 4DX.

De tweede film, 'Avatar: The Way of Water', staat gepland voor een bioscooprelease op 21 december.

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer