Influencer Joe Sugg lanceert nieuwe plantenboek

Dieter Blarinckx-13 september 2022 om 19:21

Internetfenomeen Joe Sugg, aka ThatcherJoe, heeft een nieuw boek gelanceerd dat mensen met niet zo'n groene vingers bijstaat in de tuin!

"Het is de week van mijn publicatie! Leg die schermen neer... ga wandelen... kom terug van wandelen... pak de schermen weer op... en bestel een exemplaar van 'GROW'. Deels memoires, deels praktische gids over hoe je je weer kunt verbinden met de natuur en die balans kunt vinden die bij je past", klinkt het bij zijn enthousiaste aankondiging op sociale media.

Zijn boek 'GROW' is bij ons vanaf 15 september verkrijgbaar via bol.com en amazon.

Check zijn aankondiging hier:

Deze straf krijgt YouTuber Acid voor zijn Reuzegom-video

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 08:53

YouTuber Acid, ook bekend als Nathan Vandergunst (24), heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een straf gekregen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video. Hij moet een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro, samen met drie maanden celstraf met uitstel.

In de video noemde hij twee leden bij naam die niet betrokken waren bij de studentendoop die Sanda Dia fataal werd, zij stonden ook niet terecht. Vandergunst noemde ook het restaurant van de ouders van een van hen. Daarop werd die zaak overspoeld met negatieve reacties en valse reservaties. De ouders van een van de genoemde personen hadden Vandergunst voor de rechter gedaagd en eisten een schadevergoeding van 200.000 euro.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Ontdek meer