Zien: zo trouwde NikkieTutorials met Dylan

Dieter Blarinckx-13 september 2022 om 19:16

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, stapte een dikke week geleden in het huwelijksbootje met de liefde van haar leven, Dulan Drossaers. Voor haar volgers was het een totale verrassing, maar in haar nieuwe vlog geeft ze haar fans een glimps achter de schermen van die wondermooie dag.

"Welkom bij Wedding Tutorials! In de video van vandaag zijn jullie van harte uitgenodigd op mijn trouwdag. Ik ben nu officieel Dylans vrouw, en ik ben zó excited om jullie alles te laten zien wat er gebeurd is! Pak de tissues en een snack, en laten we de liefde vieren! Ik hoop dat jullie genieten en vergeet niet te liken en te abonneren!" klinkt het bij de hartverwarmende beelden.

Nogmaals proficiat Nikkie!

Bekijk de vlog hier:

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer