Schitterende eerste trailer van 'Babylon' gedropt

Dieter Blarinckx-13 september 2022 om 19:10

Regisseur Damien Chazelle, vooral bekend van zijn musical 'La La Land', komt in het voorjaar van 2023 met een gloednieuw en episch bioscoopspektakel: 'Babylon'. En daar werd er nu een eerste trailer van gedropt.

De film speelt zich af in het Los Angeles van de jaren 1920 en laat de opkomst en ondergang van diverse personages zien in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Brad Pitt, Diego Calva en Margot Robbie.

In de Verenigde Staten komt de film eind dit jaar al uit. Helaas moeten wij in België nog wat langer wachten. Bij onze bioscopen zal 'Babylon' pas te zien zijn vanaf 18 januari.

Check hieronder de trailer:

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer