Sem Fender annuleert tour wegens mentale gezondheid

Karen Luiken-13 september 2022 om 15:39

Sam Fender heeft besloten zijn tournee te cancelen. De Britse zanger laat via social media weten te kampen met mentale gezondheidsproblemen en wil zich de komende tijd op zijn herstel focussen.

“Het lijkt me heel hypocriet om over mentale gezondheid te zingen als ik niet de tijd neem om naar mijn eigen gezondheid te kijken”, aldus Sam op Instagram. “Ik heb mezelf meer dan een jaar verwaarloosd en heb mijn problemen niet onder ogen gezien. Het is onmogelijk om aan mezelf te werken als ik op tournee ben.”

Hoewel de zanger niet zegt wat er precies aan de hand is, schrijft hij wel dat zijn vrienden en collega’s zich zorgen maken over hem. “Het wordt niet beter als ik er niks aan ga doen”, vervolgt hij. “Ik weiger om het podium op te gaan en niet alles te kunnen geven. Jullie verdienen het beste. En daarom moet ik de komende tijd rust nemen.”

Sam annuleert verschillende shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Eind november wil hij wel weer naar Australië. “Ik kan niet wachten op alles dat me in 2023 te wachten staat.”


Pakkend: Ellen neemt afscheid van Marcel op instagram

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:40

Eerder deze week maakte Gert Verhulst tijdens zijn talkshow 'De Tafel van Vier' bekend dat hond Marcel overleden was. En nu heeft ook Ellen via instagram het nieuws bekendgemaakt.

Gert plaatste meteen tijdens de aflevering een bericht op sociale media, terwijl Ellen nog een dagje wachtte. Volgens Gert was ze er het hart van in en had ze het zéér moeilijk. In de verschillende seizoenen van 'De Verhulstjes' was altijd immers te zien hoe liefdevol Ellen zich steeds ontfermde over de sukkelende Marcel.

Op haar instagram heeft ze nu nog een recente foto gedeeld met de boodschap "Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend! 💔🐾 RIP Marcel Verhulst 💫".

We wensen de Verhulstjes veel sterkte toe!

Vader van 'K2 zoekt K3'-ster Ziggy plotseling overleden

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 14:51

Het zijn donkere tijden voor Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’. De vader van de zanger is plotseling overleden. In een interview met TV Familie vertelt hij over het zware verlies.

“Mijn emotie gaan nog alle kanten op”, zegt Ziggy. “Dit is een ontzettend zwaar verlies. Papa is altijd m’n grootste steun geweest. Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium. Ik kan amper vatten dat hij er niet meer is.”

De vader van Ziggy is slechts 61 jaar geworden. Hij werd twee jaar geleden getroffen door een hartinfarct, maar kwam daar - godzijdank - weer bovenop. Hij ging weer optreden, zou meedoen aan een tv-show en had allerlei wilde toekomstplannen. “Maar plots ging het minder met zijn gezondheid. Papa kwam in het ziekenhuis ­terecht, en zijn lichaam gaf het ineens op. Zo hard is het.”

Ziggy heeft het ontzettend moeilijk. Vooral met het missen van zijn vader, maar ook met de afschuwelijke haatreacties die hij sinds het overlijden van zijn papa ontvangt. “Ze schrijven dan: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij dat gekrijs van jou niet meer aanhoren.’ Heel erg.”

Ontdek meer