Sem Fender annuleert tour wegens mentale gezondheid

Karen Luiken-13 september 2022 om 15:39

Sam Fender heeft besloten zijn tournee te cancelen. De Britse zanger laat via social media weten te kampen met mentale gezondheidsproblemen en wil zich de komende tijd op zijn herstel focussen.

“Het lijkt me heel hypocriet om over mentale gezondheid te zingen als ik niet de tijd neem om naar mijn eigen gezondheid te kijken”, aldus Sam op Instagram. “Ik heb mezelf meer dan een jaar verwaarloosd en heb mijn problemen niet onder ogen gezien. Het is onmogelijk om aan mezelf te werken als ik op tournee ben.”

Hoewel de zanger niet zegt wat er precies aan de hand is, schrijft hij wel dat zijn vrienden en collega’s zich zorgen maken over hem. “Het wordt niet beter als ik er niks aan ga doen”, vervolgt hij. “Ik weiger om het podium op te gaan en niet alles te kunnen geven. Jullie verdienen het beste. En daarom moet ik de komende tijd rust nemen.”

Sam annuleert verschillende shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Eind november wil hij wel weer naar Australië. “Ik kan niet wachten op alles dat me in 2023 te wachten staat.”


Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer