YouTube-ster Dee bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-13 september 2022 om 15:38

Dee van der Zeeuw is voor het eerst moeder geworden. De YouTube-ster laat via Instagram weten dat zij en haar vriend Lars Gerbrands een kindje hebben gekregen.

Elin Júne Gerbrands. Dat is de naam die de kleine spruit heeft gekregen. “Op 11 september is onze prachtige dochter geboren”, schrijft Dee bij een foto van haar kersverse gezinnetje. “Och jongens wat zijn we verliefd.”

Het was voor Dee niet makkelijk om zwanger te worden. Een paar maanden geleden maakte ze bekend meerdere miskramen te hebben gehad. Ook kampte ze ooit met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Show Jonas Brothers in Antwerpen uitgesteld

Karen Luiken-11 april 2024 om 17:04

Keek je reikhalzend uit naar het concert van de Jonas Brothers in het Antwerpse Sportpaleis? We moeten je helaas teleurstellen. De zangers hebben hun Europese tour uitgesteld, zo blijkt uit een bericht op social media.

De Jonas Brothers zouden in het kader van hun ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT’-tour eigenlijk op 8 juni een show geven in Antwerpen, maar dat feest is nu dus van de baan. Het optreden wordt net als alle andere shows in Europa uitgesteld naar een andere datum. Voor Antwerpen staat de show nu gepland op 1 oktober.

“We verplaatsen onze komende shows naar later dit jaar”, klinkt het bij de Nick, Kevin en Joe. “We weten dat dit een beetje lastig is, maar we kunnen niet wachten tot we meer kunnen delen over wat er gaat komen.”

Mensen die een kaartje hebben gekocht voor het concert in Antwerpen, kunnen met datzelfde ticket naar het concert van 1 oktober.

Rihanna geeft update over potentieel nieuw album

Chelsy Vanlerberghe-10 april 2024 om 12:07

Het lijkt erop dat fans nog even zullen moeten wachten op het negende album van Rihanna. De zangeres gaf aan Interview Magazine toe dat ze nog geen nummers klaar heeft.

De popster, die al sinds 2016 geen album meer heeft uitgebracht, vertelde in het interview openhartig over van alles en nog wat. Van haar huwelijk tot Fenty Beauty tot muziek. Over dat laatste onderwerp heeft ze echter geen nieuws.

Begin 2019 liet RiRi weten dat ze aan een nieuwe plaat aan het werken was, die in 2019 zou uitkomen. De zangeres postte ook foto's en video's van haar in de studio. Maar 2019 is intussen vijf jaar geleden en fans worden ongeduldig. Op elke post komt eenzelfde vraag terug: "Where's the album, Rihanna?"

De zangeres reageerde op de smeekbedes met een meme op Instagram, waarbij ze in de caption schreef dat ze weigert R9 uit te brengen.

Dus, waar de oorspronkelijke negende plaat heen is, is onduidelijk. Wat we nu wel weten, is dat er nog geen album is. "Ik heb heel veel visuele ideeën," vertelde de zangeres aan het magazine. "Het is gek. M'n hersenen werken nu andersom. Normaal heb ik eerst de muziek en dan leiden die me naar allemaal visuele mogelijkheden, maar nu komen die visuele ideeën eerst. Ik heb er nog geen nummers bij," voegde ze eraan toe. "Maar misschien is dat juist wel de sleutel dit keer. Misschien leiden die visuele ideeën me wel naar de nummers die ik moet maken."

Ontdek meer