‘Lord of the Rings’-acteur komt naar Heroes Comic Con

Karen Luiken-13 september 2022 om 15:41

Een grote filmheld komt binnenkort naar België. Andy Serkis, onder meer bekend van zijn rol als Smeagol in ‘The Lord of the Rings’, is als gast geboekt voor Heroes Comic Con op 25 september in Brussels Expo.

Andy heeft in verschillende grote titels gespeeld. Naast zijn rol in ‘The Lord of the Rings’ speelde hij ook in ‘The Hobbit’, ‘Planet of the Apes’, ‘King King’, Black Panther’, ‘The Batman’, ‘Avenger: Age of Ultron’ en ‘The Adventures of TinTin: The Secret of the Unicorn’. Ook is hij verantwoordelijk voor de regie van films als ‘Venom: Let There Be Carnage’ en ‘Mowgli: Legend of the Jungle’.

Met de aankondiging van de komst van Andy is de line-up van Heroes Comic Con compleet. Andere beroemdheden die langskomen, zijn Caleb McLaughlin van ‘Stranger Things’, Matt Smith van ‘House of the Dragon’, Alyssa Milano van ‘Charmed’, Dan Fogler van ‘Fantastic Beasts’, Sarah Rafferty van ‘Suits’ en Emily Swallow van ‘The Mandalorian’.

Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.heroescomiccon.be/nl.

Kom jij mee feesten op oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het oktoberfest bevat alles wat je van een oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, Magik, Broke Age, Voltrack en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast en koop een kaartje via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer