Dit wordt het nieuwe cruiseschip van Disney

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:49

Dat Disney een krak is in het maken van de vetste pretparken en leukste films, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat ze actief waren op zee? Al sinds 1998 bestaat de Disney Cruise Line, en die krijgt binnenkort een gloednieuw schip!

Tot nu toe heeft Disney vijf schepen: Magic (1998), Wonder (1999), Dream (2011), Fantasy (2012) en Wish (2022), maar daar komt al snel verandering in. Op D23, het tweejaarlijkse fanevent van Disney werd immers hun gloednieuwe cruiseschip Disney Treasure voorgesteld.

Disney Treasure zal geïnspireerd zijn op de wondere wereld van avontuur en zal daarbij vooral kijken naar avonturenfilms zoals 'Peter Pan' en 'Aladdin'.

Het nieuwe schip zal vanaf 2024 rondvaren op de zeven zeeën.

Bekijk hieronder alvast een sneak-peek van de spiksplinternieuwe en luxueuze schip:

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

CAMILLE speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:44

De telenovelle ‘Lisa’ krijgt een opvolger bij VTM en drie keer raden wie daar de hoofdrol in gaat spelen? CAMILLE! De splinternieuwe reeks moet in 2024 op het scherm verschijnen. De opnames beginnen in 2023.

De telenovelle wordt een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek.

“De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt Camille. "Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Ontdek meer