Dit wordt het nieuwe cruiseschip van Disney

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:49

Dat Disney een krak is in het maken van de vetste pretparken en leukste films, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat ze actief waren op zee? Al sinds 1998 bestaat de Disney Cruise Line, en die krijgt binnenkort een gloednieuw schip!

Tot nu toe heeft Disney vijf schepen: Magic (1998), Wonder (1999), Dream (2011), Fantasy (2012) en Wish (2022), maar daar komt al snel verandering in. Op D23, het tweejaarlijkse fanevent van Disney werd immers hun gloednieuwe cruiseschip Disney Treasure voorgesteld.

Disney Treasure zal geïnspireerd zijn op de wondere wereld van avontuur en zal daarbij vooral kijken naar avonturenfilms zoals 'Peter Pan' en 'Aladdin'.

Het nieuwe schip zal vanaf 2024 rondvaren op de zeven zeeën.

Bekijk hieronder alvast een sneak-peek van de spiksplinternieuwe en luxueuze schip:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer