New Balance en Carhartt WIP lanceren gezamenlijke collectie

Karen Luiken-12 september 2022 om 17:42

New Balance is een unieke samenwerking aangegaan met Carhartt WIP. De twee merken werken aan een collectie met kledingstukken, schoenen en accessoires.

De lijn staat in het teken van sculpture center, een complex van eenvoudige buurtgymzalen die je vooral in Amerika veel tegenkomt. De items uit de collectie bestaan uit allerlei motiefjes en hebben veelal donkerblauwe en grijze kleuren.

De sneakers die New Balance en Carhartt WIP samen op de markt brengen, zijn een vernieuwde versie van de klassieke 990v1. Deze schoenen werden in 1982 geïntroduceerd als hardloopschoen, maar gaan inmiddels ook als casual stappers mee.

Andere items uit de collectie zijn een Arcan Jacket met capuchon, sweatshirt met korte mouwen, grafische t-shirts, een omkeerbane beanie, handdoek en een waterfles.

De New Balance x Carhartt WIP-collectie is vanaf 16 september verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd en in een selectie van Carhartt WIP-winkels, op carhartt-wip.com en op newbalance.com.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer