New Balance en Carhartt WIP lanceren gezamenlijke collectie

Karen Luiken-12 september 2022 om 17:42

New Balance is een unieke samenwerking aangegaan met Carhartt WIP. De twee merken werken aan een collectie met kledingstukken, schoenen en accessoires.

De lijn staat in het teken van sculpture center, een complex van eenvoudige buurtgymzalen die je vooral in Amerika veel tegenkomt. De items uit de collectie bestaan uit allerlei motiefjes en hebben veelal donkerblauwe en grijze kleuren.

De sneakers die New Balance en Carhartt WIP samen op de markt brengen, zijn een vernieuwde versie van de klassieke 990v1. Deze schoenen werden in 1982 geïntroduceerd als hardloopschoen, maar gaan inmiddels ook als casual stappers mee.

Andere items uit de collectie zijn een Arcan Jacket met capuchon, sweatshirt met korte mouwen, grafische t-shirts, een omkeerbane beanie, handdoek en een waterfles.

De New Balance x Carhartt WIP-collectie is vanaf 16 september verkrijgbaar bij geselecteerde retailers wereldwijd en in een selectie van Carhartt WIP-winkels, op carhartt-wip.com en op newbalance.com.

Levi's lanceert horrorcollectie voor Halloween

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 15:26

Levi’s gaat speciaal voor Halloween een aantal klassieke horrorfilms van Universal Pictures combineren met kleding. Met als resultaat een gloednieuwe collectie met angstaanjagende monsters.

Levi’s werkt voor de lijn samen met Universal Monsters, de collectie originele horrorfilms van Universal Pictures. Denk daarbij aan voorbeelden als ‘Frankenstein’, ‘The Bride of Frankenstein’ en ‘The Mummy’.

De collectie bestaat uit verschillende shirts, sweatshirts, tops en accessoires. Allemaal combineren ze de klassieke Levi’s-Silhouetten met beelden en teksten van de originele posters van de iconische horrorfilms. In elk stuk worden zwart en wit afgewisseld met de neonkleuren geel en groen.

De Universal Monsters x Levi’s-Collectie is gisteren gelanceerd en verkrijgbaar bij een beperkt aantal Levi’s-Winkels, via de webshop van Levi’s en via de app van het merk.

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer