Taylor Swift wil lange speelfilm regisseren

Karen Luiken-12 september 2022 om 06:17

Taylor Swift wil haar horizon gaan verbreden. De zangeres heeft tijdens het Toronto Film Festival duidelijk gemaakt dolgraag een lange speelfilm te willen regisseren.

“Het zou een voorrecht en eer zijn”, aldus Taylor, die meteen vertelt in wat voor soort films ze geïnteresseerd zou zijn. “Ik wil menselijke verhalen vertellen over menselijke emoties.”

Regisseurs als Nora Ephorn, Chloé Zhao en Greta Gerwig zijn haar grote voorbeelden. Allemaal vrouwen en daar is TayTay maar wat trots op. “Het is mooi dat we ons op een plek bevinden waar het idee van een vrouwelijke filmmaker je niet meer met je ogen laat rollen of sceptisch laat denken”, aldus de zangeres.

Als Taylor binnenkort een job als regisseur krijgt aangeboden, zal het niet de eerste keer zijn dat ze zoiets doet. Ze heeft namelijk ook de korte film ‘All Too Well’ en een aantal van haar eigen videoclips geregisseerd. Iets waar ze overigens geen opleiding voor heeft gevolgd.

“Ik heb de set van ongeveer zestig muziekvideo’s gestaan en heb veel van dat proces geleerd”, legt ze uit. “Maar toen ik er alleen voor stond, begon ik pas écht alles te leren.”

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer