Taylor Swift wil lange speelfilm regisseren

Karen Luiken-12 september 2022 om 06:17

Taylor Swift wil haar horizon gaan verbreden. De zangeres heeft tijdens het Toronto Film Festival duidelijk gemaakt dolgraag een lange speelfilm te willen regisseren.

“Het zou een voorrecht en eer zijn”, aldus Taylor, die meteen vertelt in wat voor soort films ze geïnteresseerd zou zijn. “Ik wil menselijke verhalen vertellen over menselijke emoties.”

Regisseurs als Nora Ephorn, Chloé Zhao en Greta Gerwig zijn haar grote voorbeelden. Allemaal vrouwen en daar is TayTay maar wat trots op. “Het is mooi dat we ons op een plek bevinden waar het idee van een vrouwelijke filmmaker je niet meer met je ogen laat rollen of sceptisch laat denken”, aldus de zangeres.

Als Taylor binnenkort een job als regisseur krijgt aangeboden, zal het niet de eerste keer zijn dat ze zoiets doet. Ze heeft namelijk ook de korte film ‘All Too Well’ en een aantal van haar eigen videoclips geregisseerd. Iets waar ze overigens geen opleiding voor heeft gevolgd.

“Ik heb de set van ongeveer zestig muziekvideo’s gestaan en heb veel van dat proces geleerd”, legt ze uit. “Maar toen ik er alleen voor stond, begon ik pas écht alles te leren.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer