Zac Efron ontkent gebruik plastische chirurgie

Karen Luiken-12 september 2022 om 05:36

Nee, Zac Efron heeft niet aan zichzelf laten sleutelen. Fans dachten na een eerder interview van wel, maar de acteur ontkent de geruchten in een interview met Men’s Health en zegt dat een ongeluk de oorzaak was van zijn plots veranderde gezicht.

In april vorig jaar verscheen Zac Efron in een video waarin hij Earth Day promootte. Maar in plaats van de aandacht op zijn praatje te richten, legden fans de focus op een heel ander punt: zijn gezicht. Want wat was daarmee gebeurd? Zijn kaaklijn leek een stuk voller, waardoor gedacht werd dat Zac een cosmetische ingreep had laten doen.

Toch lijkt niks nu minder waar. In een gesprek met Men’s Health legt Zac uit dat hij in november 2013 zijn kaak brak bij een val in zijn huis. Zowel zijn gezicht als zijn kaakspieren hebben sindsdien extra hard moeten werken. Hij ging naar een fysiotherapeut om de klachten te verhelpen, maar moest daar vorig jaar kort mee stoppen vanwege de opnames van de Netflix-serie ‘Down to Earth’.

“De spieren zijn gewoon gegroeid”, verklaart Zac. “Ze zijn gewoon heel, heel groot geworden.”

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

'Grey's Anatomy'-ster verklapt per ongeluk haar verloving

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:37

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Kate Walsh. De ‘Grey’s Anatomy’-actrice heeft in een livesessie op Instagram per ongeluk onthuld dat ze gaat trouwen.

Kate was aan het kletsen met haar voormalige ‘Private Practice’-collega Amy Brenneman toen haar vriend Andrew Nixon in beeld verscheen. “Dit is mijn verloofde”, zei Kate. Waarop haar gesprekspartner reageerde met: “Je hebt net je verloving verklapt.” Kate kon niet anders dan dat bevestigen en zei: “Dat klopt inderdaad. Ik heb onze verloving verklapt.”

De relatie van Kate en Andrew werd in februari 2021 bekend. Ze wonen samen in het Australische Perth. Voor Kate wordt Andrew haar tweede man. Ze is eerder getrouwd geweest met Alex Young, met wie ze in 2007 in het huwelijksbootje stapte.

Ontdek meer