Zac Efron ontkent gebruik plastische chirurgie

Karen Luiken-12 september 2022 om 05:36

Nee, Zac Efron heeft niet aan zichzelf laten sleutelen. Fans dachten na een eerder interview van wel, maar de acteur ontkent de geruchten in een interview met Men’s Health en zegt dat een ongeluk de oorzaak was van zijn plots veranderde gezicht.

In april vorig jaar verscheen Zac Efron in een video waarin hij Earth Day promootte. Maar in plaats van de aandacht op zijn praatje te richten, legden fans de focus op een heel ander punt: zijn gezicht. Want wat was daarmee gebeurd? Zijn kaaklijn leek een stuk voller, waardoor gedacht werd dat Zac een cosmetische ingreep had laten doen.

Toch lijkt niks nu minder waar. In een gesprek met Men’s Health legt Zac uit dat hij in november 2013 zijn kaak brak bij een val in zijn huis. Zowel zijn gezicht als zijn kaakspieren hebben sindsdien extra hard moeten werken. Hij ging naar een fysiotherapeut om de klachten te verhelpen, maar moest daar vorig jaar kort mee stoppen vanwege de opnames van de Netflix-serie ‘Down to Earth’.

“De spieren zijn gewoon gegroeid”, verklaart Zac. “Ze zijn gewoon heel, heel groot geworden.”

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer