Originele castleden 'High School Musical' maken comeback

Karen Luiken-12 september 2022 om 05:27

Een deel van de originele cast van ‘High School Musical’ maakt binnenkort een comeback. Disney heeft bekendgemaakt dat verschillende bekende gezichten hun opwachting zullen maken in de reeks ‘High School Musical: The Musical: The Series’.

Het fantastische nieuws werd gedeeld tijdens de D23-expo in Californië, waar een aantal castleden van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ bij aanwezig was. Zij hadden twee geweldige mededelingen. De eerste: er komt een vierde seizoen van de reeks. De tweede: verschillende castleden uit de originele ‘High School Musical’-films zullen in dat vierde seizoen verschijnen.

Om welke acteurs het precies gaat, is helaas nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat de school East High in de nieuwe afleveringen wordt gebruikt als locatie voor opnames voor een nieuwe ‘High School Musical’-film. En bij zo'n film horen natuurlijk ook bekende gezichten!

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer