Zien: eerste teaser nieuwe 'Percy Jackson' gedropt!

Dieter Blarinckx-11 september 2022 om 07:36

Veel aankondigingen dit weekend op het Disney fanevent D23. Van Disney tot Marvel, Pixar en Star Wars, dit hele weekend staat in het teken van de toekomst van deze mediamerken. En nu werd de teaser trailer gedropt van de nieuwe 'Percy Jackson'-serie.

Gebaseerd op de boekenreeks 'Percy Jackson en de Olympiërs' vertelt de gloednieuwe serie het fantastische verhaal van een 12-jarige moderne halfgod, Percy Jackson, die net één is geworden met zijn nieuwe bovennatuurlijke krachten wanneer de Griekse god Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht.

De serie zal binnenkort te streamen zijn via Disney+, maar een exacte datum werd nog niet gedeeld.

Check de teaser trailer hieronder:

Zien: teaser tweede seizoen 'Sweet Tooth' gedropt

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:39

Spannend nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth', want op YouTube werd zopas de eerste teaser trailer van het langverwachte tweede seizoen gedropt!

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk hebben we meer zicht op wanneer de nieuwe afleveringen van de fantasyreeks 'Sweet Tooth' online zullen staan. Netflix deelde gisteren immers de eerste teaser trailer van het tweede seizoen.

De serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleden is door een kwaadaardig virus. Dat virus zorgde ook voor hybride baby’s, denk bijvoorbeeld aan half mens, half dier. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader op een afgelegen plek.

Check de teaser trailer hieronder en start vanaf 27 april met streamen:

Tweede seizoen 'The Last of Us' komt pas eind 2024 of begin 2025

Karen Luiken-21 maart 2023 om 06:57

Het gaat nog wel even duren voor het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ op het scherm verschijnt. Hoofdrolspeler Bella Ramsey heeft in ‘The Jonathan Ross Show’ onthult dat fans in ieder geval tot eind 2024 geduld moeten hebben.

Het vervolg op het eerste seizoen werd een paar weken geleden aangekondigd. De opnames daarvan gaan volgens Bella, die Ellie speelt in de serie, waarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar van start.

Daarna gaat de productie verder en wordt er druk gemonteerd. Maar zoals iedereen weet zit daar flink wat tijd in. Het tweede seizoen komt volgens Bella dan ook niet ‘voor het einde van 2024 of het begin van 2025’.

Ontdek meer