Disney kondigt 'Inside Out 2' aan!

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 19:34

Goed nieuws voor de fans van de Disney en Pixar animatiefilm 'Inside Out' uit 2015. Op het tweejaarlijkse fanevent D23 werd immers een nieuw hoofdstuk in de saga aangekondigd!

Niemand minder dan actrice en comedienne Amy Poehler maakte dat leuke nieuws bekend op het podium tijdens een van de panels op D23. Poehler sprak de stem in van Joy in de originele film, en zal haar rol ook hernemen.

Poehler maakte ook alvast enkele details bekend: Riley, het meisje over wiens emoties het gaat, is intussen een tiener, en er zouden ook nieuwe emoties bij komen. In de oorspronkelijke film waren dat plezier, verdriet, angst, woede en afkeer.

'Inside Out' zal in de zomer van 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Bekijk de aankondiging hieronder:

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer