Disney kondigt 'Inside Out 2' aan!

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 19:34

Goed nieuws voor de fans van de Disney en Pixar animatiefilm 'Inside Out' uit 2015. Op het tweejaarlijkse fanevent D23 werd immers een nieuw hoofdstuk in de saga aangekondigd!

Niemand minder dan actrice en comedienne Amy Poehler maakte dat leuke nieuws bekend op het podium tijdens een van de panels op D23. Poehler sprak de stem in van Joy in de originele film, en zal haar rol ook hernemen.

Poehler maakte ook alvast enkele details bekend: Riley, het meisje over wiens emoties het gaat, is intussen een tiener, en er zouden ook nieuwe emoties bij komen. In de oorspronkelijke film waren dat plezier, verdriet, angst, woede en afkeer.

'Inside Out' zal in de zomer van 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Bekijk de aankondiging hieronder:

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer