Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 3 gedropt

Nico De Greef-10 september 2022 om 19:13

Tijdens het grote Disney fan-event D23 is de eerste trailer verschenen voor het derde seizoen van The Mandalorian. De reeks moet vanaf februari 2023 te streamen zijn via Disney+.

Wie de reis van Mando en Grogu (aka Baby Yoda) helemaal heeft gevolgd, weet dat het duo inmiddels weer met elkaar werd herenigd in de finale van de Star Wars-serie The Book of Boba Fett. In het derde seizoen van The Mandalorian wordt het avontuur van Mando en Grogu verder gezet terwijl ze nieuwe problemen en uitdagingen het hoofd proberen te bieden.

Naast Pedro Pascal, die uiteraard terugkeert als de titulaire held Mando, en Grogu (aka Baby Yoda), zullen ook Katee Sackhoff (Bo-Katan) en Carl Weathers (Greef Karga) terug te zien zijn in het nieuwe seizoen. Acteur Giancarlo Esposito, die in voorgaande seizoenen de rol van de schurk Moff Gideon vertolke, zal evenals terugkeren.

Check de eerste beelden van The Mandalorian seizoen 3 hieronder:

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer