Drake Bell krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 20:31

De Amerikaanse acteur Drake Bell heeft maandag een voorwaardelijke celstraf gekregen in Ohio, met daarbij ook nog eens 22 uur taakstraf. Dat verdict viel nadat Bell beschuldigd werd van seksuele intimidatie bij een minderjarig meisje.

"De pijn die de beklaagde me heeft aangedaan is onbeschrijfelijk en wordt elke dag erger. Door benaderd te worden door iemand die alles voor me betekende, voelde ik me meer gekwetst dan ooit”, klonk het tijdens de verklaring van het ondertussen 19-jarige slachtoffer. De feiten dateren immers van 4 jaar geleden, toen het slachtoffer amper 15 was.

Bell bekende de feiten en bood ook zijn excuses aan: “Het spijt me dat het slachtoffer op enigerlei wijze is geschaad, maar dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik neem dit heel serieus. En nogmaals, ik wil me verontschuldigen bij haar en iedereen die mogelijk getroffen is door mijn daden.”

Drake Bell werd vooral bekend door zijn rol in de jeugdserie ‘Drake & Josh’.

‘Tien Om Te Zien’ keert terug!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:09

Na het succes van de eenmalige aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ afgelopen zomer, heeft VTM nu bekendgemaakt dat het eens zo populaire muziekprogramma deze zomer een comeback maakt! ‘Tien Om Te Zien’ zal deze zomer maar liefst acht weken te vinden zijn in Middelkerke, mét Anne De Baetzelier en Willy Sommers! Het was tijdens de ochtendshow van Qmusic dat Anne en Willy dat leuke nieuws bekendmaakten.

"Wie "Tien om te zien" zegt, zegt Willy en Anne. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn", klinkt het bij VTM-netmanager Maarten Janssen.

Meer info zal ongetwijfeld snel droppen!

Beeld: Qmusic - DPG Media

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer