Drake Bell krijgt voorwaardelijke gevangenisstraf

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 20:31

De Amerikaanse acteur Drake Bell heeft maandag een voorwaardelijke celstraf gekregen in Ohio, met daarbij ook nog eens 22 uur taakstraf. Dat verdict viel nadat Bell beschuldigd werd van seksuele intimidatie bij een minderjarig meisje.

"De pijn die de beklaagde me heeft aangedaan is onbeschrijfelijk en wordt elke dag erger. Door benaderd te worden door iemand die alles voor me betekende, voelde ik me meer gekwetst dan ooit”, klonk het tijdens de verklaring van het ondertussen 19-jarige slachtoffer. De feiten dateren immers van 4 jaar geleden, toen het slachtoffer amper 15 was.

Bell bekende de feiten en bood ook zijn excuses aan: “Het spijt me dat het slachtoffer op enigerlei wijze is geschaad, maar dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik neem dit heel serieus. En nogmaals, ik wil me verontschuldigen bij haar en iedereen die mogelijk getroffen is door mijn daden.”

Drake Bell werd vooral bekend door zijn rol in de jeugdserie ‘Drake & Josh’.

Docu over Justin Bieber volgende maand te zien

Karen Luiken-08 september 2021 om 14:47

Justin Bieber heeft in de afgelopen jaren nogal wat meegemaakt. Hij nam een flinke break om zich op zijn mentale gezondheid te focussen en gaf daarom drie jaar lang geen optredens. Pas vorig jaar stond hij voor het eerst weer op het podium. In zijn nieuwe documentaire ‘Our World’ zien we hoe de zanger zich op dat spannende moment heeft voorbereid.

Dat spannende moment was vanwege corona geen show waar live publiek bij aanwezig kon zijn. Nope, het ging om een virtueel optreden met alles erop en eraan. The Biebs heeft er samen met zijn team keihard aan gewerkt en geeft zijn fans in zijn nieuwe docu een exclusief kijkje achter de schermen.

“Samenkomen met mijn team, het overwinnen van obstakels en – omringd door vrienden en familie – een speciale show maken. Je ziet het allemaal in de documentaire”, aldus Justin, die ook zelf gefilmde beelden uit zijn privéleven met zijn fans zal delen.

‘Justin Bieber: Our World’ is vanaf 8 oktober te zien op de streamingsdienst Amazon Prime.

Kylie Jenner bevestigt zwangerschap met déze beelden

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:56

Jep, het is waar. De geruchten blijken te kloppen. Kylie Jenner is inderdaad in verwachting van een kindje met Travis Scott. Dat heeft de realityster met een prachtig filmpje bekendgemaakt via Instagram.

Op de beelden zien we allerlei mooie momenten voorbij komen. "Ben je klaar om naar mama's dokter te gaan", hoor je Kylie tegen haar 3-jarige dochter Stormi zeggen. Later in de video is te zien hoe Kylies moeder Kris Jenner het nieuws te horen krijgt. "Ben je zwanger? Stormi, we krijgen een baby", zegt ze. "Dit is een van de gelukkigste dagen van mijn leven."

Het is niet duidelijk wanneer Kylie is uitgerekend, maar haar groeiende babybuikje verraadt dat ze een behoorlijke tijd onderweg moet zijn. Het wordt haar tweede kindje met Travis Scott. In 2018 beviel ze in het geheim van Stormi.

Ontdek meer