Zien: dit is de trailer van 'Disenchanted'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:59

Op het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd een hele hoop nieuws bekendgemaakt. Zo ook werd de eerste trailer gedropt van de aankomende sequel op 'Enchanted': 'Disenchanted'.

De eerste beelden laten ons zien wat Giselle en Robert hebben gedaan sinds ze 15 jaar geleden trouwden...

Helaas is Giselle gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville op zoek naar een meer sprookjesachtig leven.

Helaas is dit niet de snelle oplossing waarop ze had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe, waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt.

Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden was, wendt ze zich tot de magie van Andalasië voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf 24 november via Disney+:

Texaanse vrouw waarschuwt voor 'Hocus Pocus 2': "poorten van de hel"

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:23

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste en meest bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van deze 33-jarige Texaanse moeder die nu oproept om niet te kijken naar de nieuwe Disneyfilm 'Hocus Pocus 2'. Zij gelooft immers dat die film de "poorten van de hel" openzet.

Jamie Gooch is niet blij met het succes van 'Hocus Pocus 2' op de streamingdienst van Disney, Disney+. De overconservatieve Texaanse vrouw roept op om de film zo veel mogelijk te bannen uit de huiskamers. Waarom dan? Wel, ze is er namelijk van overtuigd dat de heksen écht zijn en kinderen ook écht kunnen vervloeken.

Ze gaat zelfs nóg een stapje verder door te beweren dat de heksen uit de film er voor zouden kunnen zorgen dat de poorten van hel geopend worden in de huiskamers van de Amerikaanse families die de film bekijken.

De Texaanse zei dat de "waarheid over heksen en tovenaars in de satanische kerk is dat zij kinderen misbruiken en offeren in hun spirituele aangelegenheden". "Word geen slachtoffer van de plannen van de hel", ging ze verder in haar post op sociale media.

Die post ging natuurlijk in een mum van tijd viraal, maar ondertussen heeft ze 'm al offline gehaald wegens té veel commotie.

'Hocus Pocus 2' is nu te streamen via Disney+.

Zien: trailer nieuwe seizoen 'American Horror Story' gedropt

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:16

Enkele dagen geleden werd het nieuwe seizoen van de horrorserie 'American Horror Story' officieel voorgesteld. 'AHS: NYC' dropt midden oktober, en naast een poster werd nu ook de allereerste teaser trailer gedropt!

Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in New York City en kan rekenen op een tocpast met o.a. Charlie Carver, Isaac Powell, Zachary Quinto, Billie lourd, Nico Greetham, Patti LuPone en Leslie Grossman.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig geweten, maar wél weten we al dat het elfde seizoen in de Verenigde Staten vanaf 19 oktober te streamen zal zijn.

Of bij ons Disney+ ook deze releasedatum aanhoudt, is helaas ook nog niet geweten.

Check de teaser hier:

Ontdek meer