Zien: dit is de trailer van 'Disenchanted'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:59

Op het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd een hele hoop nieuws bekendgemaakt. Zo ook werd de eerste trailer gedropt van de aankomende sequel op 'Enchanted': 'Disenchanted'.

De eerste beelden laten ons zien wat Giselle en Robert hebben gedaan sinds ze 15 jaar geleden trouwden...

Helaas is Giselle gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville op zoek naar een meer sprookjesachtig leven.

Helaas is dit niet de snelle oplossing waarop ze had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe, waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt.

Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden was, wendt ze zich tot de magie van Andalasië voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf 24 november via Disney+:

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer