Zien: dit is de trailer van 'Disenchanted'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:59

Op het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd een hele hoop nieuws bekendgemaakt. Zo ook werd de eerste trailer gedropt van de aankomende sequel op 'Enchanted': 'Disenchanted'.

De eerste beelden laten ons zien wat Giselle en Robert hebben gedaan sinds ze 15 jaar geleden trouwden...

Helaas is Giselle gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville op zoek naar een meer sprookjesachtig leven.

Helaas is dit niet de snelle oplossing waarop ze had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe, waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt.

Gefrustreerd dat haar nog lang en gelukkig niet zo gemakkelijk te vinden was, wendt ze zich tot de magie van Andalasië voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf 24 november via Disney+:

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Zevende seizoen 'Love is Blind' start volgende maand

Karen Luiken-07 september 2024 om 08:43

Fans van ‘Love is Blind’ hoeven zich niet te vervelen. De nieuwe seizoenen volgen zich in een rap tempo op. Nadat eerder dit jaar het zesde seizoen op Netflix verscheen, is het volgende maand alweer tijd voor het zevende deel van de realityreeks.

Het zevende seizoen speelt zich af in Washington DC en stuurt een nieuwe groep singles naar een groot huis waar ze zonder afleidingen van de buitenwereld hun zoektocht naar een zielsverwant starten. In zogenoemde pods voeren ze gesprekken met elkaar zonder elkaar te kunnen zien. Vinden ze een bijzondere klik die niet gebaseerd is op het uiterlijk? Dan verloven ze zich en gaan ze in de echte wereld hun connectie verder onderzoeken.

De nieuwe afleveringen gaan op 2 oktober van start.

Ontdek meer