Eerste beeld nieuwe 'Peter Pan' gedropt

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:44

Disney is on a roll. Nadat ze een heleboel trailer dropten tijdens D23, hun tweejaarlijkse fanevent, werd nu ook het eerste officiële posterbeeld van 'Peter Pan & Wendy' gedropt!

De film zal een herwerking zijn van de originele animatiefilm 'Peter Pan' uit 1953. Het verhaal blijft trouw aan dat van het origineel, maar zal dus volledig live-action zijn!

Meer details of beelden werden helaas nog niet onthuld, dus stay tuned voor verdere updates!

'Peter Pan & Wendy' zal ergens in 2023 te streamen zijn via Disney+.

Check de poster hieronder:

'Werewolf by Night' is nu te streamen!

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 15:37

Het Halloweenseizoen is al volop bezig en vanaf nu kan je via Disney+ ook lekker griezelen met de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe. De special ‘Werewolf by Night’ staat immers nu online!

Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich na de dood van hun leider bij de onheilspellende Bloodstone Temple. In een vreemde en macabere herdenking van de leider, worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke wedstrijd om een krachtig relikwie gedwongen. Een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.

Check hieronder de trailer en stream de special nu via Disney+.

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Ontdek meer