'Mufasa: The Lion King' aangekondigd op D23

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:35

Zo'n drie jaar geleden stond de zomer helemaal in het teken van de live-action-versie van 'The Lion King. De film was een razend succes en nu heeft Disney afgelopen nacht een nieuwe hoofdstuk in de franchise aangekondigd: 'Mufasa: The Lion King'.

De film is een prequel van de bioscoophit 'The Lion King' uit 2019 en wordt geregisseerd door Barry Jenkins. De film vertelt hoe Simba's vader, Mufasa, van een nederig bestaan uitgroeide tot de heerser van de Pridelands.

In de prequel zullen ook enkele bekende personages te zien zijn zoals Rafiki, Timon en natuurlijk ook Pumba.

'Mufasa: The Lion King' zal ergens in 2024 uitkomen in de bioscoop.

Stay tuned voor meer info!

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ticketverkoop 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' gestart

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 12:57

Potterheads, opgelet! Heb jij nog geen tickets gescoord voor de unieke experience 'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience'? Dan is snel zijn nog de boodschap!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

'Harry Potter: A Forbidden Forest Experience' zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link.

Check hieronder alvast enkele sfeerbeelden van een vorige editie:

Ontdek meer