Dit is de eerste trailer van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:20

Disneyfans keken er al zéér lang naar uit, maar dat wachten werd afgelopen nacht beloond. Disney dropte namelijk de eerste teaser trailer van de aankomende herwerking van 'The Little Mermaid'!

In deze live-action-versie van het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, kruipt Halle Bailey in de huid (en vinnen) van Ariel. Ursula zal gespeeld worden door Melissa McCarthy en de strenge Triton door legende Javier Bardem.

Tijdens het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd nu de eerste teaser trailer gedropt, op de tonen van de bekende en nostalgische muziek van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda.

'The Little Mermaid' zal in mei 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Check de teaser hieronder:

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer