Dit is de eerste trailer van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:20

Disneyfans keken er al zéér lang naar uit, maar dat wachten werd afgelopen nacht beloond. Disney dropte namelijk de eerste teaser trailer van de aankomende herwerking van 'The Little Mermaid'!

In deze live-action-versie van het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, kruipt Halle Bailey in de huid (en vinnen) van Ariel. Ursula zal gespeeld worden door Melissa McCarthy en de strenge Triton door legende Javier Bardem.

Tijdens het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd nu de eerste teaser trailer gedropt, op de tonen van de bekende en nostalgische muziek van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda.

'The Little Mermaid' zal in mei 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Check de teaser hieronder:

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer