Dit is de eerste trailer van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-10 september 2022 om 07:20

Disneyfans keken er al zéér lang naar uit, maar dat wachten werd afgelopen nacht beloond. Disney dropte namelijk de eerste teaser trailer van de aankomende herwerking van 'The Little Mermaid'!

In deze live-action-versie van het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, kruipt Halle Bailey in de huid (en vinnen) van Ariel. Ursula zal gespeeld worden door Melissa McCarthy en de strenge Triton door legende Javier Bardem.

Tijdens het tweejaarlijkse Disney fanevent D23 werd nu de eerste teaser trailer gedropt, op de tonen van de bekende en nostalgische muziek van Alan Menken en Lin-Manuel Miranda.

'The Little Mermaid' zal in mei 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Check de teaser hieronder:

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Zien we Chris Pine terug in 'Princess Diaries 3'?

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 11:04

We weten inmiddels dat Anne Hathaway te zien zal zijn in het langverwachte vervolg op ‘Princess Diaries’. Ook Julie Andrews maakt vermoedelijk een comeback. Maar hoe zit het met Chris Pine? Zien we hem ook terug?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet duidelijk. Niet omdat de makers daar niks over willen zeggen, maar omdat Chris het simpelweg zelf niet weet. In de show ‘Today with Hoda & Jenna’ heeft hij gezegd dat hij er nog geen informatie over heeft. “Ik moet het nog zien”, aldus de acteur.

Chris was te zien in de tweede film ‘Royal Engagement’ uit 2004, waarin hij de rol van Nicholas Devereaux op zich nam.

Ontdek meer