LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kondigt nog meer DLC-personages aan

Nico De Greef-10 september 2022 om 12:44

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga krijgt er binnenkort weer heel wat nieuwe speelbare personages bij. Maar liefst meer dan 30 nieuwe karakters, afkomstig uit verschillende Star Wars-media, worden nog dit jaar aan de game toegevoegd.

Nadat er eerder al zeven DLC-pakketten met personages uit onder andere The Mandalorian, The Bad Batch en Rogue One waren verschenen, komen Warner Bros en TT Games met nog meer leuk nieuws voor fans van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga: de succesvolle LEGO-game krijgt vanaf 1 november een nieuwe lading DLC die wederom een heleboel karakters aan de game zal toevoegen!

In totaal komen er 6 nieuwe bundels beschikbaar met personages uit verschillende series: dit zijn Obi-Wan Kenobi, Andor, The Book of Boba Fett, The Clone Wars, Rebels en de Summer Vacation TV-special. Zo zal je binnenkort kunnen spelen met onder andere Cassian Andor (gebaseerd op zijn verschijning in de 'Andor' TV-serie), de dark sider Reva ('Obi-Wan Kenobi') en Captain Rex uit de animatieserie 'Star Wars: The Clone Wars'.

Net als voorgaande DLC zullen spelers ze wederom op twee manieren kunnen aanschaffen: door middel van de seizoenspas (die in dit geval Character Collection 2 zal heten) of door de bundels los aan te kopen in de digitale shops.

Voorts zal er ook een nieuwe digitale editie van het spel worden uitgebracht waarin alle 13 DLC-pakketten (de 7 die reeds zijn uitgebracht + de 6 die nog moeten verschijnen) worden samengebundeld. Deze editie heet de Galactic Edition en verschijnt eveneens op 1 november.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Dit zijn de genomineerden voor The Game Awards 2022

Nico De Greef-30 november 2022 om 22:51

In aanloop naar de jaarlijkse uitreiking van The Game Awards, dat ook wel vergeleken wordt als de Oscars voor videogames, heeft de organisatie achter het evenement recent de genomineerden bekendgemaakt. Koplopers dit jaar zijn 'God of War Ragnarök' van Santa Monica Studio met 10 nominaties en 'Elden Ring' van FromSoftware met 7 nominaties.

In de nacht van 8 op 9 december vinden The Game Awards 2022 plaats en zullen er naar jaarlijkse traditie tal van awards worden uitgereikt in meer dan 30 categorieën. Zo zal er onder meer beslecht worden wie de beste actiegame van het jaar in handen heeft en wie er de beste soundtrack heeft afgeleverd.

Maar de belangrijkste prijs om binnen te slepen is uiteraard die van Game of the Year, welke wordt uitgereikt aan een game die op alle vlakken weet uit te blinken. Ook dit jaar werden er zes titels verkozen door een jury bestaande uit meer dan honderd media en die elk dus een even grote kans maken om te winnen. Deze titels zijn:

  • A Plague Tale: Requiem
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarök
  • Horizon: Forbidden West
  • STRAY
  • Xenoblade Chronicles 3

Over iets minder dan twee weken wordt in het Microsoft Theater in Los Angeles onthuld wie er naar huis gaat met de felbegeerde award. Stemmen op je favoriet kan nog tot en met 8 december via de officiële website.

Ontdek meer