Vijfde seizoen 'Cobra Kai' nu online

Karen Luiken-10 september 2022 om 07:03

Wat zie je als je naar buiten kijkt? Regen, een grijze lucht en grote plassen op straat. Met andere woorden: een sombere bedoeling die je liever niet onder ogen komt. Wat je veel beter kunt doen dit weekend, is binnen blijven en Netflix aanzetten. Het vijfde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat namelijk online!

In de nieuwe afleveringen gaat het verhaal verder waar het aan het einde van het vierde seizoen gestopt is. Johnny en Robby gaan na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En Daniel LaRusso moet een oude vriend om hulp vragen.

Het vijfde seizoen bestaat net als de vorige seizoenen uit tien afleveringen, die elk een dik half uur duren. De laatste aflevering is de langste en neemt dik drie kwartier van je tijd in beslag. Veel kijkplezier!

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Zo wil Netflix het delen van wachtwoorden tegengaan

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:32

Dat Netflix iets wil doen om het delen van wachtwoorden tegen te gaan, was al even bekend. Maar nu weten we ook hoe het streamingsplatform dat wil aanpakken. Er zijn meer details gedeeld over de nieuwe plannen.

Premium-abonnees kunnen momenteel heel gemakkelijk hun wachtwoord delen en zo verschillende mensen op één account laten meeliften. Goedkoop voor gebruikers, iets minder fijn voor Netflix. Het levert minder inkomsten op en daarom komt het streamingsplatform met maatregelen.

Er moet straks iedere 31 dagen opnieuw worden ingelogd. Van het account waarop dat gebeurt, controleert Netflix het WiFi-netwerk. Komt dat niet overeen met het netwerk van de eigenaar van het Netflix-account? Dan wordt het toestel geblokkeerd.

Nu horen we je denken: maar hoe zit het dan als je op vakantie bent, dan heb je toch ook een ander WiFi-netwerk? Dat klopt. En dat mag ook. Mensen die op reis gaan kunnen een tijdelijke code aanvragen waarmee op een andere locatie kan worden ingelogd. Die code blijft zeven dagen geldig.

Het nieuwe systeem zou vanaf maart moeten werken.

Ontdek meer