Captain America en Black Panther komen samen in nieuwe Marvel-game

Nico De Greef-10 september 2022 om 08:33

Een nieuwe big budget Marvel-game is aangekondigd waarin superhelden als Captain America en Black Panther samenkomen om het kwaad te bestrijden.

Op het Disney fan-event D23 is door Skydance New Media een nieuwe Marvel-game onthuld waarin fans onder meer in de huid van de superhelden Captain America en Black Panther kunnen kruipen.

Een korte teaser trailer toont ons dat de game zich af zal gaan spelen in Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal zal focussen op een conflict tussen bovenstaande helden en de Nazistische organisatie Hydra.

Hoewel Captain America en Black Panther (wiens echte naam in het spel Azzuri, de grootvader van T'Challa, blijkt) zelf prima hun mannetje kunnen staan, zullen ze er echter niet helemaal alleen voor staan. Zo kunnen de helden ook nog rekenen op de hulp van Nanali (een spionne afkomstig uit Wakanda) en een Amerikaanse soldaat genaamd Gabriel Jones. Beide zullen ook speelbaar zijn in het spel.

Wanneer de actievolle game - waarvan op dit moment nog geen titel bekend is - moet verschijnen, is nog niet geweten. Meer details over het spel worden in de komende maanden onthuld.

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer