Zesde seizoen 'The Handmaid's Tale' wordt laatste

Karen Luiken-09 september 2022 om 11:24

Leuk en minder leuk nieuws voor fans van ‘The Handmaid’s Tale’. Het goede nieuws is dat de serie een zesde seizoen krijgt. Het slechte nieuws is dat het zesde seizoen ook meteen het laatste zal zijn. Dat heeft streamingsdienst Hulu bekendgemaakt.

Reden voor paniek is er gelukkig nog niet. Het vijfde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ moet namelijk nog verschijnen en daarna volgt er dus ook nog een zesde. Met andere woorden: er ligt nog genoeg kijkvoer op de plank.

In het vijfde seizoen, dat deze week in première gaat, keren veel bekende castleden terug. Iemand die daar helaas niet bij hoort is Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily. “Na lang nadenken heb ik besloten dat ik afstand moet doen van ‘The Handmaid’s Tale’”, zei ze in een verklaring.

Het is nog niet bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer