Zesde seizoen 'The Handmaid's Tale' wordt laatste

Karen Luiken-09 september 2022 om 11:24

Leuk en minder leuk nieuws voor fans van ‘The Handmaid’s Tale’. Het goede nieuws is dat de serie een zesde seizoen krijgt. Het slechte nieuws is dat het zesde seizoen ook meteen het laatste zal zijn. Dat heeft streamingsdienst Hulu bekendgemaakt.

Reden voor paniek is er gelukkig nog niet. Het vijfde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ moet namelijk nog verschijnen en daarna volgt er dus ook nog een zesde. Met andere woorden: er ligt nog genoeg kijkvoer op de plank.

In het vijfde seizoen, dat deze week in première gaat, keren veel bekende castleden terug. Iemand die daar helaas niet bij hoort is Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily. “Na lang nadenken heb ik besloten dat ik afstand moet doen van ‘The Handmaid’s Tale’”, zei ze in een verklaring.

Het is nog niet bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Netflix deelt onbekende scène uit 'Squid Game'

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:19

Terwijl de voorbereidingen voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’ in volle gang zijn heeft Netflix haar kijkers verrast met een nieuw beeld. Het gaat om een niet eerder vertoonde scène uit het eerste seizoen.

In het door Netflix gedeelde filmpje komt eerst Hwang Dong-hyuk aan het woord, de regisseur van ‘Squid Game’. “Ik wil alle fans bedanken voor hun liefde voor ‘Squid Game’. Er komt een tweede seizoen aan, vol met nieuwe verhalen”, zegt hij. “Tot die tijd heb ik een cadeautje voor de wachtende fans.”

Niet veel later komt er een scène met twee vissen in beeld. Wat Netflix hier precies mee wil zeggen, snapt niemand. Fans reageren dan ook teleurgesteld op het filmpje. “Was dit het?”, vraagt iemand zich af. En een ander: “Ik snap waarom ik deze scène nooit gezien heb. Wat een deceptie.”

Ontdek meer