'Selling Sunset'-ster scoort hoofdrol in film

Karen Luiken-09 september 2022 om 11:16

Chrishell Stause gaat weer acteren. De ‘Selling Sunset’-ster heeft volgens People een hoofdrol te pakken in een film die ‘A Rose for her Grave’ gaat heten.

De film is gebaseerd op het waargebeurde misdaadboek van Ann Rule en gaat over de misdaden van de beruchte seriemoordenaar Randy Roth. In de omschrijving van de film staat het volgende: ‘Na de dood van haar man vindt alleenstaande moeder Cindy eindelijk weer liefde bij monteur Randy Roth, maar haar geluk krijgt al snel een donker randje als ze de andere kant van Randy ontdekt. Ondanks de smeekbeden van haar beste vriendin Lori om Randy te verlaten, maakt Cindy andere keuzes. Met alle gevolgen van dien. Ze verdrinkt tijdens een reis met Randy en de kinderen.’

Chrishell Stause gaat de rol van Cindy’s beste vriendin Lori spelen. Colin Egglesfield kruipt in de huid van Randy Roth en Laura Ramsey vertolkt de rol van Cindy.

De film moet volgend jaar verschijnen.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want ahar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer