Trainen voor 'Baywatch' maakte Zac Efron depressief

Karen Luiken-09 september 2022 om 06:19

Zac Efron mag er in ‘Baywatch’ dan wel afgetraind uitzien, heel veel plezier heeft hij in de voorbereiding niet gehad. In een interview met Men’s Health vertelt de acteur dat hij depressief raakte door het vele trainen.

Momenteel is Zac druk bezig met een nieuwe film. Daarvoor moet hij veel sporten, maar zoveel als hij ooit voor de voorbereiding van ‘Baywatch’ heeft gedaan, wil hij nooit meer. Het lichaam dat hij toen had is voor altijd verleden tijd.

De reden daarvan klinkt logisch. Zac moest destijds diuretica slikken, medicatie waardoor hij overtollig vocht kwijtraakte. Hij at drie keer per dag dezelfde maaltijd, trainde maximaal en sliep slecht.

“Ik begon slapeloosheid te ontwikkelen”, zegt de acteur. “Ik raakte lange tijd in een behoorlijk zware depressie. Iets aan die ervaring heeft me opgebrand. Ik vond het heel moeilijk om te herstarten. Uiteindelijk blijkt het veel te lang innemen van veel te veel diuretica daar de oorzaak van te zijn. Het heeft me in de war gebracht.”

Pas zes maanden na het afronden van de opnames van de film voelde Zac zich weer goed.

Verrassing: Taylor Swift dropt nieuwe videoclip

Karen Luiken-27 januari 2023 om 08:07

Taylor Swift heeft haar fans deze ochtend verrast met een groot cadeau. De zangeres dropte compleet uit het niets (oké, met een kleine aankondiging vooraf) een gloednieuwe videoclip.

Het gaat om de clip die hoort bij ‘Lavender Haze’, een nummer dat op haar nieuwe album ‘Midnights’ staat. Van diezelfde plaat zijn inmiddels ook al de videoclips van de liedjes ‘Anti-Hero’ en ‘Bejeweled’ verschenen.

Je bekijkt de gloednieuwe videoclip hier:

Stromae en Pommelien Thijs grote winnaars van MIA's

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:50

Stromae en Pommelien Thijs zijn donderdagavond als grote winnaars uit de bus gekomen tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s). Beiden mochten drie prijzen mee naar huis nemen.

Pommelien was voor vijf categorieën genomineerd en won uiteindelijk in de categorieën ‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar’.

Stromae verzilderde zijn nominaties in de categorieën ‘Acteur/componist’, ‘Live act’ en ‘Videoclip’. Met deze drie prijzen komt zijn MIA-teller inmiddels op twintig te staan. Goed voor een record.

Andere prijswinnaars waren CAMILLE, Metejoor en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Zij mochten allemaal twee MIA’s in ontvangst nemen. Tamino, Regi, Clouseau, Coely, Willy Sommers en Stefanie Mannaerts wonnen er elk een.

Ontdek meer