Trainen voor 'Baywatch' maakte Zac Efron depressief

Karen Luiken-09 september 2022 om 06:19

Zac Efron mag er in ‘Baywatch’ dan wel afgetraind uitzien, heel veel plezier heeft hij in de voorbereiding niet gehad. In een interview met Men’s Health vertelt de acteur dat hij depressief raakte door het vele trainen.

Momenteel is Zac druk bezig met een nieuwe film. Daarvoor moet hij veel sporten, maar zoveel als hij ooit voor de voorbereiding van ‘Baywatch’ heeft gedaan, wil hij nooit meer. Het lichaam dat hij toen had is voor altijd verleden tijd.

De reden daarvan klinkt logisch. Zac moest destijds diuretica slikken, medicatie waardoor hij overtollig vocht kwijtraakte. Hij at drie keer per dag dezelfde maaltijd, trainde maximaal en sliep slecht.

“Ik begon slapeloosheid te ontwikkelen”, zegt de acteur. “Ik raakte lange tijd in een behoorlijk zware depressie. Iets aan die ervaring heeft me opgebrand. Ik vond het heel moeilijk om te herstarten. Uiteindelijk blijkt het veel te lang innemen van veel te veel diuretica daar de oorzaak van te zijn. Het heeft me in de war gebracht.”

Pas zes maanden na het afronden van de opnames van de film voelde Zac zich weer goed.

'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Justin Bieber cancelt optreden in Antwerpen

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 08:26

Slecht nieuws voor fans van Justin Bieber. De zanger heeft zijn complete tour geannuleerd en komt op 20 en 21 maart dan ook niet naar het Sportpaleis in Antwerpen.

The Biebs maakte in september bekend dat hij een aantal shows van zijn tournee annuleerde omdat hij zich wil focussen op zijn herstel. Hij kampt als gevolg van het syndroom van Ramsay-Hunt met zowel fysieke als mentale problemen.

In eerste instantie leek het erop dat de shows in Antwerpen, die gepland staan voor maart 2023, nog door zouden gaan. Maar daar komt nu dus verandering in. Justin heeft alle resterende optredens van zijn tournee geannuleerd. De shows in Antwerpen, maar ook die Amsterdam, zijn daarmee gecanceld.

Mensen met een kaartje worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Ontdek meer