Nieuw seizoen 'Chateau Meiland' deze maand te zien

Karen Luiken-09 september 2022 om 06:08

Trek je fles alcoholische druivensap maar open want het is binnenkort weer tijd om te wijnen, wijnen, wijnen. De leukste familie van Nederland komt terug met een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. En het goede nieuws: dat gebeurt deze maand al!

Onze noorderburen hebben het zevende seizoen van ‘Chateau Meiland’ al kunnen zien. Wij moesten er in ons Belgenlandje iets langer op wachten, maar kunnen vanaf 21 september dan ook eindelijk weer genieten van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime en de rest van de familie.

In de nieuwe afleveringen maakt de familie van alles mee. Er komt wéér een nieuwe verhuizing langs, Maxime gaat trouwen en de kleine Vivé en Claire maken een comeback. Kortom: genoeg om naar uit te kijken.

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

Bekende gezichten in teaser 'Pitch Perfect'-serie

Karen Luiken-07 oktober 2022 om 06:28

Na drie succesvolle films komt ‘Pitch Perfect’ terug. De Amerikaanse streamingsdienst Peacock is druk bezig met een serie en de gloednieuwe teaser daarvan bewijst dat meerdere bekende gezichten daarin hun opwachting zullen maken.

Het is inmiddels bijna tien jaar geleden dat de eerste ‘Pitch Perfect’-film werd gereleased. De laatste kwam vijf jaar geleden uit. In de serie maken we een sprong in de tijd en verhuist Bumper Allen naar Duitsland om zijn muziekcarrière een nieuw leven in te blazen wanneer een van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

De rol van Bumper Allen zal weer gespeeld worden door Adam DeVine. Flula Borg keert terug als Pieter Krämer. En verder zullen ook Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova in de serie te zien zijn.

Ontdek meer