Nieuw seizoen 'Chateau Meiland' deze maand te zien

Karen Luiken-09 september 2022 om 06:08

Trek je fles alcoholische druivensap maar open want het is binnenkort weer tijd om te wijnen, wijnen, wijnen. De leukste familie van Nederland komt terug met een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. En het goede nieuws: dat gebeurt deze maand al!

Onze noorderburen hebben het zevende seizoen van ‘Chateau Meiland’ al kunnen zien. Wij moesten er in ons Belgenlandje iets langer op wachten, maar kunnen vanaf 21 september dan ook eindelijk weer genieten van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime en de rest van de familie.

In de nieuwe afleveringen maakt de familie van alles mee. Er komt wéér een nieuwe verhuizing langs, Maxime gaat trouwen en de kleine Vivé en Claire maken een comeback. Kortom: genoeg om naar uit te kijken.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer