Magische Harry Potter Experience komt naar Brussel

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 17:21

Potterheads, let nu even goed op! De officiële kanalen van Warner Bros. en Wizarding World hebben aangekondigd dat de magische experience Harry Potter: A Forbidden Forest Experience naar België komt!

Bereid je voor op de meest magische wandeling in het thema van 'Harry Potter' tijdens deze unieke experience!

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van 'Harry Potter' en' Fantastic Beasts'. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience zal plaatsvinden op het domein van Kasteel Domein Groenenberg vanaf 5 november.

Je kan je nu alvast op een wachtlijst zetten. Tickets gaan in verkoop vanaf aanstaande donderdag, 15 september, om 11u.

Via deze link kan je meer info vinden.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Nieuwe film 'IF' met Ryan Reynolds heeft trailer

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:02

Ryan Reynolds is binnenkort weer te zien op het witte doek. De acteur speelt de hoofdrol in ‘IF’, een film waarvan nu een gloednieuwe trailer is verschenen.

‘IF’ gaat over een meisje dat ontdekt dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien. Maar wat moet ze met die superkracht? Ze gaat op een magisch avontuur om alle vergeten Imaginary Friends (IF’s) weer samen te brengen met hun kinderen.

Naast Ryan Reynolds hebben ook John Krasinki, Cailey Fleming en Fiona Shaw een rol in de film. ‘IF’ verschijnt half mei in de Belgische zalen.

Ontdek meer