Meer details nieuwe 'Buurtpolitie'-film bekend

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 17:04

Vlaanderens meest bekende politiekorps trekt binnenkort terug naar de bioscoop! Hun vierde film zal namelijk vanaf december in de zalen spelen en daar is nu meer info over gedropt!

Via instagram werd het eerste beeld van de film + de korte inhoud gedropt:

"Het meest enthousiaste politiekorps van ons land vertrekt voor de vierde keer met loeiende sirenes richting het witte doek. Alleen worden de rollen dit keer omgedraaid en worden de agenten zelf in de boeien geslagen. Om zich in te leven in de gedachten van een bandiet, gaan ze op teambuilding met het hele korps, maar zonder dat ze het beseffen gaat het helemaal mis en wordt het hun missie om de gemaakte fouten terug recht te zetten... Als dat maar goed komt!", klinkt het bij de post.

'De Buurtpolitie: De Perfecte Overval' zal vanaf 14 december te zien zijn in de Vlaamse bioscopen!

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nederlandse rapper Antoon krijgt eigen bioscoopfilm

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:09

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse rapsensatie Antoon, want hij verovert binnenkort onze Belgische bioscopen met zijn eerste bioscoopfilm 'Antoon - Engel'.

De muzikale film 'Antoon - Engel' neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

'Antoon - Engel' zal op 22 en 23 april te zien zijn in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis. Meer info kan je hier vinden.

Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer