Meer details nieuwe 'Buurtpolitie'-film bekend

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 17:04

Vlaanderens meest bekende politiekorps trekt binnenkort terug naar de bioscoop! Hun vierde film zal namelijk vanaf december in de zalen spelen en daar is nu meer info over gedropt!

Via instagram werd het eerste beeld van de film + de korte inhoud gedropt:

"Het meest enthousiaste politiekorps van ons land vertrekt voor de vierde keer met loeiende sirenes richting het witte doek. Alleen worden de rollen dit keer omgedraaid en worden de agenten zelf in de boeien geslagen. Om zich in te leven in de gedachten van een bandiet, gaan ze op teambuilding met het hele korps, maar zonder dat ze het beseffen gaat het helemaal mis en wordt het hun missie om de gemaakte fouten terug recht te zetten... Als dat maar goed komt!", klinkt het bij de post.

'De Buurtpolitie: De Perfecte Overval' zal vanaf 14 december te zien zijn in de Vlaamse bioscopen!

Dit is de trailer van 'The Super Mario Bros. Movie'

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:59

Gisteren werd tijdens Nintendo Direct de eerste volledige teaser trailer van ‘The Super Mario Bros. Movie’ gedropt en die ziet er meganice uit!

Niemand minder dan de Amerikaanse acteur Chris Pratt leent zijn stem aan het geanimeerde hoofdpersonage Mario. Ook Jack Black zal te horen zijn als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Andere bekende namen die meewerken aan de film zijn Seth Rogen als Donkey Kong en The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy als Princess Peach.

We herkennen in de trailer enkele iconische locaties zoals Penguin Kingdom en het Mushroom Kingdom, maar de hele visuele stijl ziet er gewoon supercool uit!

De film zal in de lente van 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de hele trailer hier:

Zien: Netflix deelt trailer van 'The Wonder' met Florence Pugh

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 13:02

Florence Pugh schittert momenteel nog naast Harry Styles in de film ‘Don’t Worry Darling’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in de nieuwe Netflix-thriller ‘The Wonder’.

Deze nieuwe en mysterieuze thriller van Netflix vertelt het verhaal over een jonge verpleegster die wordt opgeroepen om een meisje in een Iers dorpje te onderzoeken, want op wonderbaarlijke wijze overleeft het meisje al meer dan 4 maanden zonder voeding.

Het verhaal is gebaseerd op de psychologische en gelijknamige thriller van Emma Donoghue en zal vanaf 16 november te streamen zijn.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer