Disneyland Paris pakt uit met groots Oudejaarsfeest!

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 20:28

Je kan er nooit té vroeg aan beginnen, Kerstmis! En dat heeft ook Disneyland Paris begrepen. Zij hebben namelijk aangekondigd dat er dit jaar weer een grooste Oudejaarsparty zal plaatsvinden in het Franse themapark.

Vanaf 13 november staat Disneyland Paris helemaal in teken van de leukste en gezelligste periode van het jaar: het kerstseizoen. Maar om het nieuwe jaar met een knaller van magie in te zetten, organiseren ze ook dit jaar weer een heuse Oudejaarsparty! Beeld je een unieke avondervaring in met tal van Disney-personages, attracties die langer openblijven, en vooral lekker eten en drinken!

Laten we ook duidelijk zijn dat dit event natuurlijk afhangt van de geldende coronamaatregelen. Meer info zal snel bekendgemaakt worden via de website van Disneyland Paris.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer