Disneyland Paris pakt uit met groots Oudejaarsfeest!

Dieter Blarinckx-12 juli 2021 om 20:28

Je kan er nooit té vroeg aan beginnen, Kerstmis! En dat heeft ook Disneyland Paris begrepen. Zij hebben namelijk aangekondigd dat er dit jaar weer een grooste Oudejaarsparty zal plaatsvinden in het Franse themapark.

Vanaf 13 november staat Disneyland Paris helemaal in teken van de leukste en gezelligste periode van het jaar: het kerstseizoen. Maar om het nieuwe jaar met een knaller van magie in te zetten, organiseren ze ook dit jaar weer een heuse Oudejaarsparty! Beeld je een unieke avondervaring in met tal van Disney-personages, attracties die langer openblijven, en vooral lekker eten en drinken!

Laten we ook duidelijk zijn dat dit event natuurlijk afhangt van de geldende coronamaatregelen. Meer info zal snel bekendgemaakt worden via de website van Disneyland Paris.

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer