Deze 'Harry Potter'-acteur komt naar FACTS!

Dieter Blarinckx-08 september 2022 om 14:33

Groot nieuws voor de fans van de 'Harry Potter'-films want de Gentse fanbeurs FACTS heeft net een nieuwe 'Harry Potter'-acteur toegevoegd aan de line-up!

Niemand minder dan Alfred Enoch, vooral bekend als Dean Thomas in de 'Harry Potter'-films, komt op 22 en 23 oktober naar FACTS in Gent.

De Britse acteur werd wereldwijd bekend door de Potter-films, maar je kan 'm ook kennen van de serie 'How To Get Away With Murder' of 'Foundation'. Op 22 en 23 oktober kan je 'm dus ontmoeten in Flanders Expo.

Enoch zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, een Q&A, handtekeningen én selfies. Meer info kan je hier vinden.

Afspraak dus op 22 en 23 oktober op FACTS!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Ontdek meer