Disney+ verrast fans met concertfilm van BTS

Karen Luiken-08 september 2022 om 15:18

Het is vandaag 8 september en dat betekent voor abonnees van Disney+ maar één ding: Disney+ Day! Oftewel, heel veel nieuwe films en series. Inclusief een concertfilm van BTS.

In ‘BTS: Permission To Dance On Stage - LA’ krijgen fans het live optreden van het BTS-concert in Los Angeles van eind 2021 te zien. Nummers als ‘Dynamite’, ‘Butter’ en ‘Permission to Dance’ passeren de revue.

De concertfilm van BTS was een verrassing, maar Disney+ heeft daarnaast ook allerlei andere titels online gegooid. Van Disney zelf, maar ook van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Voorbeelden zijn ‘Andor’, ‘Thor: Love and Thunder’, ‘Pinocchio’, ‘Cars on the Road’, ‘Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return’, ‘Growing Up’, ‘Wedding Season’, ‘Mike’ en een nieuwe short van ‘The Simpsons’.

Veel kijkplezier!

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer